Oval lining: Το viral κόλπο του TikTok για να κάνεις πιο ζουμερά τα χείλη

Μαρία Ροδίτη
Oval lining: Το viral κόλπο του TikTok για να κάνεις πιο ζουμερά τα χείλη

Ένα μολύβι χειλιών και η σωστή τεχνική αρκεί για να έχεις τέλεια χείλη.  

Τα juicy χείλη είναι όνειρο κάθε γυναίκας και ο λόγος είναι προφανής. Είναι πιο sexy, κάνουν το οποιοδήποτε κραγιόν να δείχνει πιο εντυπωσιακό και δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω σε κάθε εμφάνιση. Δεν είναι, όμως, όλες μας τυχερές και δεν έχουν προικιστεί από τη φύση με ζουμερά χείλη.

Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτήν την κατηγορία, είμαι σίγουρη πως και με scrubs με κανέλα προσπαθείς να τους δώσεις ένα plump αποτέλεσμα, αλλά και με το μολύβι χειλιών – φτιάχνοντας πιο έντονο περίγραμμα- το «παλεύεις». Θες να μάθεις κάτι καινούριο τώρα; Στο TikTok κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό ένα πανεύκολο και πιο wow hack, το οποίο υπόσχεται πραγματικά να κάνει πιο σαρκώδη τα χείλη σου. Είναι εύκολο, γρήγορο και αρκεί το μολύβι σου για να το κάνεις πράξη.

Soft & juicy: 3 tips για να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν ζουμερά και βελούδινα

Τι είναι το oval lining που υπόσχεται σαρκώδη χείλη

Το viral hack από το TikTok λέγεται oval lining και σίγουρα δεν πρέπει να το μπερδέψεις με το over lining. Πώς πετυχαίνεις, λοιπόν, το oval lining; Χρησιμοποιώντας ένα μολύβι χειλιών, βάζεις σημάδι στο τόξο του έρωτα (aka στη μέση του άνω χείλους) και ακριβώς απέναντί του στο κάτω χείλος άλλο σημάδι.

Στη συνέχεια, ενώνεις αυτά τα δύο σημεία με το μολύβι χειλιών σχηματίζοντας οβάλ σχήμα. Με μια μπατονέτα καθαρίζεις τα σημεία στα οποία έχει ξεφύγει το μολύβι χειλιών και τέλος, βάζεις το κραγιόν σου. Καθαρίζεις ξανά με μια μπατονέτα και voila! Έχεις υπέροχα, juicy χείλη.

juicy_lips.jpg

Shopping time

Καλό είναι να έχεις στη συλλογή σου ένα nude μολύβι χειλιών, που πάντα θα σε σώζει. Το nude μολύβι συνδυάζεται άψογα πραγματικά με κάθε απόχρωση κραγιόν. Είτε βάλεις nude, είτε ροζ, είτε δαμασκηνί, είτε οποιοδήποτε άλλο χρώμα κραγιόν, με το nude μολύβι θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

Στην gallery θα βρεις 5 μολύβια τα οποία πραγματικά θα σου λύσουν τα χέρια. Scroll, girl!