Melted chocolate ή crunette; Αυτά είναι τα 6 πιο δημοφιλή hair color trends της άνοιξης

Μαρία Ροδίτη
Melted chocolate ή crunette; Αυτά είναι τα 6 πιο δημοφιλή hair color trends της άνοιξης

Αν λίγο πριν το Πάσχα και ενόψει της άνοιξης θέλεις να ανανεώσεις το look σου, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις ένα από τα πιο hot hair color trends της σεζόν.

Κάθε σεζόν τάσεις έρχονται και φεύγουν σε κάθε τομέα και αυτό ισχύει απόλυτα και για τα hair color trends. Νέες αποχρώσεις και τεχνικές βαφής μαλλιών βγαίνουν μπροστά, άλλες «οπισθοχωρούν» κι εμείς μπαίνουμε στον πειρασμό να δοκιμάσουμε κάτι πιο fresh στα μαλλιά μας.

Μήπως βρίσκεσαι και εσύ σε τέτοια φάση; Αν ναι, παρακάτω έχω βρει για εσένα τα 6 πιο hot hair color trends που θα βλέπεις παντού την άνοιξη. Εντυπωσιακά ξανθά, ζεστά και λαμπερά καστανά, αλλά και κόκκινες αποχρώσεις θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας. Are you ready?

Tiramisu hair: Το απόλυτο καστανόξανθο του 2023 που ταιριάζει σε όλες

Crunette

undefined

Ανάμεσα στο copper red και το καστανό, το crunette είναι η τέλεια επιλογή για εσένα που ναι μεν αγαπάς τις έντονες χάλκινες αποχρώσεις, αλλά διστάζεις να δοκιμάσεις ένα πιο λαμπερό και bold χρώμα στα μαλλιά. Πρόκειται για μια έντονα ζεστή και πλούσια απόχρωση, που απαιτεί χρυσούς, σοκολατένιους και χάλκινους τόνους, για να πάει τα μαλλιά σου σε άλλο level.

Marbled hair

https://www.instagram.com/p/Cl69zsfSh-5

Τα hair looks με αντίθεση στο χρώμα γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Και το marbled είναι ένα hair color με έντονη αντίθεση, καθώς αφορά πολύ σκουρόχρωμες ρίζες και μαλλιά στην περιοχή του σβέρκου και πολύ ξανθά σε όλη την επιφάνεια του κεφαλιού.

Melted chocolate

https://www.instagram.com/p/CpMehdsu7vV

Θυμάσαι πόσο λαχταριστό είναι το χρώμα της λιωμένης σοκολάτας; Ε, αυτό μπορεί να γίνει και στα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας βαφή νούμερο 5 (κυρίως), αλλά σίγουρα όχι χρωστικές κόκκινου ή σταχτί.

Atomic red

atomic_red.jpg

Στο Atomic red κυρίαρχο είναι το κόκκινο χρώμα, στο οποίο δεν περιλαμβάνονται πορτοκαλί χρωστικές. Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, απευθύνεται σε γυναίκες πιο τολμηρές και edgy, που θα κάνουν και πιο bold επιλογές στο μακιγιάζ και τα outfits τους.

Midas brunette

https://www.instagram.com/p/CoTojVarwg_

Στην ελληνική μυθολογία, ό,τι έπιανε στα χέρια του ο βασιλιάς της Φρυγίας, Μίδας, γινόταν χρυσάφι. Χρυσαφένιο, λοιπόν, είναι και το Midas brunette, αυτό το γλυκό καστανό με τις χρυσές ανταύγειες, που κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας και είναι εξαιρετικό για γυναίκες με πιο σκούρα ρίζα.

Cowgirl copper

cowgirl.jpg

Το συγκεκριμένο κόκκινο χρώμα στα μαλλιά είναι εμπνευσμένο από τις πολύ πλούσιες, caramel χρωστικές που έχουν τα δερμάτινα ρούχα που φορούν οι γυναίκες στα Western. Περιέχει super glossy caramel τόνους και είναι ό,τι πρέπει για όσες ίσως φοβούνται λίγο τις πορτοκαλί χρωστικές.