Cat-eye nails: Το μάτι της γάτας πρωταγωνιστής όχι μόνο στο eyeliner αλλά και στα νύχια

Μαρία Ροδίτη
Cat-eye nails: Το μάτι της γάτας πρωταγωνιστής όχι μόνο στο eyeliner αλλά και στα νύχια

Τα cat-eye nails είναι το trend που θα βλέπεις παντού από εδώ και στο εξής. Και έχει αυτό το λαμπερό φινίρισμα που όλες λίγο-πολύ λατρεύουμε.

Τα τελευταία χρόνια το cat eye look έχει κατακλύσει τις πασαρέλες και το Instagram, με κορίτσια της μόδας, influencers και celebrities να επιλέγουν το μακιγιάζ ματιών που δείχνει γατίσιο και sexy το βλέμμα ολοένα και πιο συχνά. Το 2023 η τάση συνεχίζεται, αλλά στο «παιχνίδι» μπαίνουν και τα cat-eye nails.

Μανικιούρ, δηλαδή, τα οποία θυμίζουν το μάτι της γάτας, το οποίο είναι bold έτσι κι αλλιώς και σίγουρα δεν σου μένει αξέχαστο. Τολμηρό και sexy το συγκεκριμένο nail art. Εσύ είσαι έτοιμη να πάρεις ιδέες;

Ονυχόλυση: Το περίεργο πρόβλημα στα νύχια που έχει γίνει viral στο TikTok

Cat-eye nails σε κάθε χρώμα

Τo cat-eye μανικιούρ ήταν τάση το 2010 και φέτος επιστρέφει ξανά στο προσκήνιο. Θυμίζει το μάτι της γάτας συνδυαστικά με μανικιούρ σε εφέ βελούδου και με το shimmer να είναι πρωταγωνιστής.

Ναι, εύκολο να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι δεν το λες, αλλά αν σου αρέσουν τα πιο έντονα και extravagant nail art αξίζει να το δοκιμάσεις. Στην gallery θα δεις 10 cat-eye nails σε πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις: από μαύρο και μπλε, μέχρι πράσινο και pale pink για να διαλέξεις και να κρατήσεις αυτό που σου αρέσει και σε αντιπροσωπεύει.

Cat-eye nails tutorial

Αν είσαι δυνατός λύτης και ψήνεσαι να δοκιμάσεις μόνη σου τα cat-eye nails, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1ο: Βάλε base coat και βάψε τα νύχια σου στο χρώμα της προτίμησής σου. Προτίμησε αμυγδαλωτό σχήμα για να θυμίζει το μάτι της γάτας.

https://www.instagram.com/p/CoGM5XCgIN0

Βήμα 2ο: Χρησιμοποίησε ένα shimmer βερνίκι από πάνω προσέχοντας οι λάμψεις να συγκεντρώνονται στις άκρες του νυχιού, ώστε να δημιουργείται το εφέ ματιού στο κέντρο.

Βήμα 3ο: Ολοκλήρωσε με top coat και… voila!

FIY: Σίγουρα μια nail artist θα σου προσφέρει πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο μανικιούρ. Μην το ξεχνάς!