Άσε το wolf cut και μάθε το cub cut – Το καρέ που θα βλέπεις παντού το 2023

Μαρία Ροδίτη
Άσε το wolf cut και μάθε το cub cut – Το καρέ που θα βλέπεις παντού το 2023

Το cub cut ταιριάζει σε όλες και ήρθε για να μείνει.

Το wolf cut ήταν ανάμεσα στα πιο δημοφιλή κουρέματα του 2022 και, μάλιστα, είχε γίνει viral και στο TikTok. Λέω για αυτό το μείγμα shag και mullet κουρέματος, που συνδυάζει τον όγκο και το μάκρος του mullet με το φιλάρισμα του shag δίνοντας ένα πιο wild αποτέλεσμα σε κάθε look.

Το 2023 ήρθε η ώρα να ξεχάσεις αυτό το haircut και να γνωρίσεις ένα άλλο, που θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το «παιδάκι» του. Ο λόγος για το cub cut, ένα φανταστικό και στυλάτο καρέ που ταιριάζει σε όλες.

Η Μαίρη Συνατσάκη έκοψε τα μαλλιά της! Υιοθέτησε την τάση του wolf cut

Τι είναι το cub cut

Το cub cut είναι ένα κοντό καρέ κούρεμα, που φτάνει μέχρι το πηγούνι, με πολλά layers που προσθέτουν όγκο στα μαλλιά και shag στυλ. Το καλύτερο με αυτό το κούρεμα είναι ότι ταιριάζει πραγματικά σε όλες.

Ταιριάζει, δηλαδή, σε όλα τα σχήματα προσώπου και σε όλες τις υφές μαλλιών. «Μπορείς να επιλέξεις πόσα layers θα κάνεις ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου», λέει η celebrity hairstylist, Sunnie Brook, στην POPSUGAR. Για παράδειγμα, αν έχεις μακρύ πρόσωπο, μπορείς να κάνεις μια πλαϊνή μακριά αφέλεια και πολλά layers γύρω από το πρόσωπο. Αν έχεις πιο στρογγυλό πρόσωπο, θα ήταν πιο κολακευτικό να διατηρήσεις το μήκος στο μπροστινό μέρος, ώστε να φαίνεται πιο μακρύ το πρόσωπο.

Δες μερικά παραδείγματα cub cut στην παρακάτω gallery για να πάρεις όλο το hair inspo που χρειάζεσαι.

Πώς θα κάνεις styling στο cub cut μόνη σου στο σπίτι

Το cub cut είναι από τα πιο βολικά κουρέματα καθώς δεν θέλει πολλά-πολλά όσον αφορά το styling. Αρκεί, δηλαδή, ένα στέγνωμα με το πιστολάκι κι ένα μικρό πέρασμα με το ισιωτικό για να δείξει super stylish το κούρεμά σου.

Όσο για τη συντήρηση του κουρέματος; Αν θέλεις να είναι τέλειο και να «κάθεται» καλά, καλό είναι να το φρεσκάρεις στο κομμωτήριο κάθε 2 μήνες.