Lip gloss nails: Η Όλγα Ντάλλα δοκίμασε την τάση που θα βλέπεις παντού το 2023

Μαρία Ροδίτη
Lip gloss nails: Η Όλγα Ντάλλα δοκίμασε την τάση που θα βλέπεις παντού το 2023

Μετά τα blush nails, έρχονται τα lip gloss nails. Εσύ, ακόμα να τα δοκιμάσεις;

Η Όλγα Ντάλλα είναι μία από τις finalists του GNTM του 2021, που μας απασχολεί μέχρι και σήμερα, μιας και κάνει σταθερά βήματα στον χώρο του modeling. Δεν χάθηκε από το προσκήνιο, όπως συμβαίνει με άλλες παίκτριες reality παιχνιδιών, αλλά ακολουθεί τη δική της πορεία. Και είναι αγαπημένη πολλών κοριτσιών εκεί έξω- ειδικά νεαρών- τόσο για το στυλ της όσο και για τις beauty επιλογές της.

Τι είδαμε εμείς που πιστεύουμε ότι θα λατρέψεις από την Όλγα Ντάλλα; Το νέο της μανικιούρ, το οποίο αποτελεί μία από τις πιο hot τάσεις του 2023, είναι minimal chic και υπέροχο για όλες: είναι το trend των lip gloss nails.

Το αγαπημένο μανικιούρ της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι και το πιο minimal nail trend της σεζόν

Τι είναι τα lip gloss nails

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Lip gloss nails λέμε το μανικιούρ που θέλει να μιμηθεί το εφέ του lip gloss. Μιλάμε, δηλαδή, για νύχια όχι σε έντονο χρώμα, αλλά σε διάφανο nude, ή απαλό ροζ, που συνήθως στο τέλος «κλειδώνονται» με ένα πολύ γυαλιστερό top coat.

ntalla_nyxia.jpg

Η Όλγα Ντάλλα

Έχουμε, όμως, να κάνουμε και με νύχια φυσικά – όχι τεχνητά- με πολύ καλό καθαρισμό στα πετσάκια και στην επιδερμίδα γύρω από τα νύχια. Κάτι, που σίγουρα θα σου θυμίσει λίγο και την τάση του Russian manicure.

Δες στην παρακάτω gallery μερικά lip gloss nails για να καταλάβεις πριν… δεις το mani της Όλγας Ντάλλα.

Το super stylish μανικιούρ της Όλγας Ντάλλα

Όπως βλέπεις παρακάτω, η Όλγα Ντάλλα επέλεξε την τάση των lip gloss nails δημιουργώντας ένα super chic μανικιούρ. Το mani της έχει ροζ διάφανο χρώμα με έντονο glossy εφέ και τα νύχια της τετράγωνο σχήμα.

olga_ntalla_nyxia.jpg

Το μανικιούρ της Όλγας Ντάλλα