Cali twist: Το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα είναι εύκολο, κομψό και ιδανικό για κάθε περίσταση

Μαρία Ροδίτη
Cali twist: Το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα είναι εύκολο, κομψό και ιδανικό για κάθε περίσταση

Τα updos θα συνεχίσουν να είναι στο προσκήνιο με το Cali twist να είναι η πιο fresh εκδοχή τους.

Οι κότσοι ή αλλιώς updos έχουν την τιμητική τους όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει. Το καλοκαίρι, δηλαδή, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πιάσεις ψηλά τα μαλλιά σου για έναν πολύ βασικό λόγο: για να μην ιδρώνεις και σκας από τη ζέστη.

Αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο, δεν θα κάνεις όποιο κι όποιο updo, αλλά Cali twist: τον πιο fashion forward κότσο με έμπνευση… από την Καλιφόρνια.

Y2K fever: Τα updos των 00’s επιστρέφουν και ετοιμάσου να νιώσεις για λίγο pop star

Τι είναι το Cali twist που έχει γίνει viral

Το Cali twist βρίσκεται ανάμεσα στο French twist και το Pammy updo. Έχει, δηλαδή, τη ρομαντική κομψότητα του γαλλικού κότσου, αλλά έχει συνδυαστεί με τα California beach waves που όλες λατρεύουμε να κάνουμε το καλοκαίρι. Πρόκειται, εν ολίγοις, για κυματιστά μαλλιά, τα οποία εσύ θα πιάσεις σε έναν stylish κότσο. Και όλο αυτό δεν θα σου πάρει πάνω από 2 λεπτά, αρκεί να εξασκηθείς στον γαλλικό κότσο.

https://www.instagram.com/p/CpdTj2pvNEp

Για να καταλάβεις, η βάση του Cali twist είναι ο γαλλικός κότσος. Άπαξ και εξασκηθείς και τον κάνεις, μπορείς να «παίξεις» με τούφες που θα αφήσεις πιο χαλαρές στο updo σου ή γύρω από το πρόσωπο, αλλά και με hair clips, τα οποία είναι super hot τάση.

Δες για αρχή στο παρακάτω βίντεο πώς θα κάνεις French twist, ώστε να γίνεις master του πιο summerish updo.

Το #1 μυστικό για τέλειο Cali twist

Αν θέλεις το Cali twist σου να έχει επιτυχία και να είναι εντυπωσιακό, ένα είναι το μυστικό: να χρησιμοποιείς στο λούσιμο conditioner, ώστε τα μαλλιά να είναι βαθιά ενυδατωμένα, αλλά και shine sprays όταν ολοκληρώνεις το χτένισμα, ώστε η τρίχα να λάμπει.

Δες παρακάτω κι άλλα how to videos από το TikTok, ώστε να γίνεις expert στο Cali twist.