Fresh & Clean! 8 αρώματα που μυρίζουν λες και βγήκες μόλις από το ντους

Ευαγγελία Αλπίδου
Fresh & Clean! 8 αρώματα που μυρίζουν λες και βγήκες μόλις από το ντους

Αυτά είναι τα αρώματα που μυρίζουν σαν φρεσκοπλυμένη μπουγάδα και πηγαίνουν σε όλους τους τύπους δέρματος. 

Γιατί υπάρχουν τόσα μα τόσα αρώματα εκεί έξω; Γιατί το άρωμα όπως έχουμε ξανά πει είναι πολύ προσωπικό! Δεν αρέσουν όλες οι μυρωδιές σε όλους. Άλλες είναι πιο έντονες, άλλες πιο γλυκές, ο καθένας έχει το δικό του γούστο. Εγώ για παράδειγμα λατρεύω το άρωμα της βανίλιας, αυτή η γλυκιά νότα που έχει, μου θυμίζει τα γλυκά που έφτιαχνε η μαμά μου, όταν είμασταν παιδιά και μοσχοβολούσε όλο το σπίτι.

Το δέχομαι όμως! Μπορεί να μην αρέσει σε όλους το άρωμα της βανίλιας. (What?) Η μυρωδιά μιας φρεσκοπλυμένης μπουγάδας όμως; Τα αρώματα που μυρίζουν σε κάθε βήμα καθαριότητα και φρεσκάδα είναι κάτι το μοναδικό. Σαν ένα μπουκέτο από άνθη τα οποία χάιδεψαν όλο σου το σώμα, από πάνω μέχρι κάτω... Αυτά λοιπόν, είναι τα αρώματα αυτής της εποχής! Τα αρώματα του καλοκαιριού έχουν φρέσκιες και δροσερές νότες οι οποίες θα γίνουν ένα με την επιδερμίδα και θα διαχέονται πάνω από τα λινά πουκάμισα στα σοκάκια του νησιού.

Πρέπει να λούσεις τα μαλλιά σου πριν τα βάψεις; Σίγουρα δεν περιμένεις αυτή την απάντηση

Νότες φρεσκοπλυμένης μπουγάδας

pexels-ioana-motoc-15933949.jpg

Κάτι σε φρέσκο σαπούνι και πούδρα θα είναι οι νότες που θα χαραχθούν στη μνήμη σου και θα σου χαρίσουν τις πιο όμορφες στιγμές. Και το καλύτερο; Τα αρώματα που μυρίζουν λες και βγήκες από το ντουζ, πηγαίνουν σε όλους! Γιατί, ποιο δέρμα λέει όχι στην καθαριότητα και τη φρεσκάδα; Θα σου απαντήσω εγώ, κανένα! Η ιδιαιτερότητα που έχουν τα αρώματα αυτά, είναι ότι σε κάθε επιδερμίδα μυρίζουν και διαφορετικά!

Και για να μη νομίζεις, ότι θα σε άφηνα έτσι... Στο παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει αρώματα που είναι σίγουρο πως θα σου κλέψουν την καρδιά.

Shopping Time:

Pedicure Alert! Αυτά είναι τα must χρώματα στα νύχια για να συνδυάσεις τα σανδάλια σου