7 liquid ρουζ για ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Ευαγγελία Αλπίδου
7 liquid ρουζ για ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Τα liquid ρουζ θα σε βοηθήσουν να πετύχεις την πιο φυσική και λαμπερή όψη που είχες ποτέ στο μακιγιάζ σου...

Το ρουζ όπως το foundation και η πούδρα έχουν πάντα τη δική τους θέση στο νεσεσέρ μας. Είναι από τα beauty products που αγαπάμε λίγο περισσότερο! Συγκεκριμένα το ρουζ, είναι αυτό που χαρίζει στην επιδερμίδα μας χρώμα, μία ομοιόμορφή όψη και ένα ζεστό αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά όμως, δε θα μιλήσουμε γενικά για τα ρουζ. Θα μιλήσουμε για τα liquid ρουζ, αυτά δηλαδή που είναι σε υγρή μορφή.

Johanna-Ortiz-bks-F23-009.jpg

Αυτά είναι τα top χρώματα στα μαλλιά για το απόλυτο summer look

Ποια είναι η διαφορά τους; Τα liquid ρουζ τα έχουμε λατρέψει, γιατί απλώνονται πολύ πιο εύκολα από τα ρουζ σε σκόνη, χαρίζοντας μία μοναδική λάμψη πάνω στην επιδερμίδα μας. Επίσης, τα ρουζ σε υγρή υφή έχουν συστατικά τα οποία κρατούν την επιδερμίδα, ενυδατωμένη για ώρες!

Glossy makeup look!

Zimmermann-bbt-S23-017.jpg

6 οροί με Βιταμίνη C που χαρίζουν τα ίδια οφέλη όπως η πορτοκαλάδα στην επιδερμίδα σου

Αντί για ένα ματ μακιγιάζ (που συνηθίζαμε να κάνουμε το χειμώνα), τους καλοκαιρινούς μήνες μας αρέσουν οι ανάλαφρες, δροσερές υφές, οι οποίες κάνουν την επιδερμίδα μας να αναπνέει σωστά. Το καλοκαίρι δε συνηθίζουμε να φοράμε ματ και παχύρευστες υφές, γιατί κάνουν το μακιγιάζ κυριολεκτικά, να λιώνει! Τα ρουζ σε υγρή μορφή είναι το προϊόν που θα βοηθήσει να πετύχουμε την πιο φυσική και λαμπερή όψη που θέλουμε στο μακιγιάζ του καλοκαιριού.

Ένα απίστευτα φυσικό φινίρισμα...

https://www.instagram.com/p/CrZ2PpCK_t9

4 hacks για να έχεις λαμπερά πόδια από τώρα μέχρι το καλοκαίρι

Επίσης, τα liquid ρουζ αφήνουν μία ανεπανάληπτη λάμψη στην επιδερμίδα, κάνοντάς την φαίνεται νεότερη και φρέσκια. Αν θέλεις ένα φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου, τα liquid ρουζ είναι το προϊόν ομορφιάς που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις. Στην αγορά υπάρχουν δεκάδες διαφορετικοί τόνοι, οι οποίοι ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος και ηλικία.

Extra tip: Τα liquid ρουζ ταιριάζουν σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και στις λιπαρές επιδερμίδες. Να θυμάσαι, ότι το μυστικό για να μειώσεις τη λιπαρότητα, είναι ο εντατικός καθαρισμός και η πρωινή-βραδινή skincare routine. Τα liquid ρουζ θα σε βοηθήσουν επίσης, να πετύχεις το τέλειο no-makeup look!

7 liquid ρουζ για φυσικό αποτέλεσμα

Αυτά είναι τα beauty tips που χρησιμοποιεί η Miranda Kerr για λαμπερό πρόσωπο και σώμα!