10 αρώματα με εσπεριδοειδή που θα σε φέρουν πιο κοντά στο καλοκαίρι

Ευαγγελία Αλπίδου
10 αρώματα με εσπεριδοειδή που θα σε φέρουν πιο κοντά στο καλοκαίρι

Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, έχουμε ανάγκη από ανάλαφρες νότες, οι οποίες θα μας κρατήσουν δροσερές από το πρωί έως το βράδυ.

Τα εσπεριδοειδή αρώματα μου θυμίζουν τα καλοκαίρια στο χωριό. Ο καταπράσινος κήπος της γιαγιάς με τις πορτοκαλιές και τις λεμονιές μύριζε την απόλυτη ευτυχία, η οποία απλωνόταν από άκρη σε άκρη σε όλο το χωριό… Αυτή ακριβώς η μυρωδιά με τις πιο όμορφες αναμνήσεις, είναι σαν να είναι κλεισμένη μέσα στα μικρά μπουκαλάκια των αρωμάτων με εσπεριδοειδή.

Κοντά νύχια: 7 καλοκαιρινά σχέδια από τη nail expert Bettina R. Goldstein

Καλοκαίρι στο χωριό

pexels-cottonbro-studio-5561352.jpg

Το καλοκαίρι αφήνουμε στην άκρη του boudoir μας τα ξυλώδη αρώματα, που μας κρατούσαν συντροφιά τις moody μέρες του χειμώνα και κάνουμε χώρο στις φρέσκιες, φρουτώδη νότες οι οποίες θα κάνουν το δέρμα μας να μυρίζει καθαριότητα.
Νότες από πορτοκάλι, λεμόνι, μανταρίνι, κίτρο και περγαμόντο έρχονται να προσφέρουν φρεσκάδα στο δέρμα μας και να μας φτιάξουν τη διάθεση. Ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος και αυτό που τα κάνει μοναδικά είναι ότι στην κάθε επιδερμίδα μυρίζουν διαφορετικά…

Τα εσπεριδοειδή αρώματα θα αγκαλιάσουν σαν πέπλο το σώμα

pexels-ron-lach-8624586.jpg

6 κόκκινα βερνίκια νυχιών που έχουν το like της Ελένης Μενεγάκη

Τα αρώματα με εσπεριδοειδή θα ξυπνήσουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια στο χωριό, το μήνα Αύγουστο.
Το παρακάτω gallery θα σε βοηθήσει να βρεις, το δικό σου άρωμα που θα σε συντροφεύσει παντού το φετινό καλοκαίρι.

Shopping Time:

Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες για λιπαρές επιδερμίδες για χρήση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού