Τα «Birkin bangs» είναι το κούρεμα που επιλέγουν τώρα τα French girls

Ευαγγελία Αλπίδου
Τα «Birkin bangs» είναι το κούρεμα που επιλέγουν τώρα τα French girls

Αν θέλεις μία ανανέωση στην εμφάνισή σου... οι Γαλλίδες έχουν για εσένα το πιο πρωτοποριακό και συγχρόνως λιτό κούρεμα.

Τα αγαπημένα French girls γνωρίζουν πολύ καλά από φυσική και ανεπιτήδευτη ομορφιά. Είναι πιστές στο «less is more» και το ακολουθούν πιστά στην εμφάνισή τους. Οι Γαλλίδες είναι γνωστές για τα πρωτοποριακά και λιτά χτενίσματά τους, ενώ κατά καιρούς δημιουργούν διάφορες παραλλαγές, οι οποίες ανανεώνουν την εμφάνισή τους.

camilamorrone_310707301_617098029764638_7360990194725604596_n.jpg

@camilamorrone

Αυτή τη φορά αφήνουμε στην άκρη τα boring curtain bangs που είχαμε συνηθίσει τον τελευταίο χρόνο και καλωσορίζουμε τα «Birkin bangs». Αν το όνομα σου θυμίζει την Αγγλίδα ηθοποιό και fashion icon της δεκαετίας του ’60, Jane Birkin τότε βρίσκεσαι σε καλό δρόμο. Το όνομα λοιπόν, οι συγκεκριμένες αφέλειες το έχουν πάρει από τη διάσημη, Jane η οποία όλα αυτά τα χρόνια ζει στο Παρίσι.

Πες αντίο στους μαύρους κύκλους! Χρησιμοποίησε το κόκκινο κραγιόν σου σαν βάση για το concealer

Birkin vs Curtain bangs;

sukiwaterhouse_332760024_1324491995062415_9131754005973516890_n.jpg

@sukiwaterhouse

Η διαφορά που έχουν τα «Birkin bangs» από τις υπόλοιπες αφέλειες είναι ο τρόπος με τον οποίο πέφτουν πάνω στα μάτια. Οι συγκεκριμένες αφέλειες φαίνονται αβίαστες αλλά συγχρόνως και εκλεπτυσμένες... κι αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που έχει κάνει τα French girls να τις λατρέψουν και να τις υιοθετήσουν στην εμφάνισή τους.

Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ιδανικό για κοπέλες που έχουν ίσια και λεπτά μαλλιά, αλλά σε περίπτωση που θέλεις να το επιλέξεις στην εμφάνισή σου ο κομμωτής σου, θα σου δώσει το κατάλληλο σχήμα για το πρόσωπο σου.

https://www.instagram.com/p/CeyTygSrqow/

Για να καταλάβεις πόσο διαδεδομένα είναι τα «Birkin bangs» πολλές celebrities όπως την Jena Ortega, την Suki Waterhouse και την Camila Morrone το έχουν επιλέξει στην εμφάνισή τους. Το μόνο πράγμα που αξίζει να γνωρίζεις, σε περίπτωση που θέλεις να δοκιμάσεις το hairstyle που λατρεύουν αυτή τη στιγμή οι Γαλλίδες, είναι ότι απαιτεί αρκετή συντήρηση (γιατί, οι αφέλειες μακραίνουν διαρκώς) αλλά να είσαι σίγουρη ότι αξίζει τον κόπο...

Θέλεις λάμψη στο καλοκαιρινό μακιγιάζ; Οι glazed eyeshadows είναι το κλειδί που ψάχνεις