Rose water: Η super τάση στο καλοκαιρινό manicure

Rose water: Η super τάση στο καλοκαιρινό manicure

Μπορεί τα έντονα σχέδια στο manicure να κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις, αλλά πολλές φορές έχουμε ανάγκη από ένα πιο διακριτικό nail art.

Έχεις κλείσει ραντεβού για να κάνεις το επόμενο manicure στα νύχια σου και έχεις ξεμείνει από ιδέες; Μην ανησυχείς, γι' αυτό είμαστε εδώ! Η νέα super hot τάση που έρχεται να φέρει μία δόση «ήσυχης πολυτέλειας» πάνω στα νύχια είναι τα «rose water nails»! Μπορεί τα περίεργα και μαξιμαλιστικά σχέδια στο manicure να κάνουν τα νύχια να φαίνονται σαν μικρά έργα τέχνης, αλλά πολλές φορές έχουμε ανάγκη από ένα πιο διακριτικό nail art.

Μία δόση «ήσυχης πολυτέλειας» πάνω στα νύχια

1687505522532-839889653-iramshelton_311755578_436474181954387_9202701051612309891_n.jpg

@iramshelton

Τα rose water nails, είναι μία απόχρωση μεταξύ του ροζ και του γαλακτερού. Το απαλό ροζ βερνίκι έχει γίνει must, γιατί ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος και σε κάθε μήκος manicure. Είτε τετράγωνα, είτε almond, οβάλ, κοντά ή πιο μακριά, τα rose water nails δείχνουν πάντα κομψά. Η απαλή ροζ απόχρωση ταιριάζει με κάθε ρούχο, με κάθε μακιγιάζ και θα κάνει τα άκρα σου να φαίνονται περιποιημένα σε κάθε περίσταση.

DIY! Αυτή η μάσκα με καφέ και ζάχαρη θα σε απαλλάξει από την κυτταρίτιδα πριν βγεις στην παραλία

https://www.instagram.com/reel/CmcIK-kuXDT/

10 skincare products που θα χαρίσουν βαθιά ενυδάτωση στις ξηρές επιδερμίδες τις ημέρες του καύσωνα

Αν θέλεις να σπάσεις τη μονοτονία μπορείς να προσθέσεις, είτε κάποιο σχέδιο, είτε top coat με shimmer δίνοντας extra λάμψη, είτε μερικά γεωμετρικά σχέδια που θα φέρουν την αρμονία στο manicure σου. Κάνε λοιπόν ένα scroll για να αντλήσεις έμπνευση από την gallery που σου έχουμε ετοιμάσει, έτσι ώστε να πας προετοιμασμένη στην μανικιουρίστ σου.

Αυτό είναι το πιο fresh και ανάλαφρο μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2023