5 nude κραγιόν που ταιριάζουν στις γυναίκες κάθε ηλικίας

Ευαγγελία Αλπίδου
5 nude κραγιόν που ταιριάζουν στις γυναίκες κάθε ηλικίας

Αυτά τα κραγιόν είναι κρεμώδη, σταθερά και απλώνονται πολύ εύκολα.

Όταν δεν ξέρουμε τι κραγιόν να επιλέξουμε για το μακιγιάζ μας, τα nude κραγιόν είναι πάντα εκεί για να μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Με τα nude κραγιόν δε φοβάσαι τι θα φορέσεις, με τα nude κραγιόν ταιριάζουν τα πάντα!

Βρίσκεται στο νησί και θέλεις να βγεις για ένα χαλαρωτικό cocktail στη χώρα. Όπως έχουμε πει τα έντονα μακιγιάζ που συνηθίζαμε να κάνουμε τους καλοκαιρινούς μήνες ανήκουν το παρελθόν... Το καλοκαίρι θέλουμε ανάλαφρες και ουδέτερες υφές, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε το τέλειο natural look.

Ακαταμάχητα χείλη

undefined

Τα nude κραγιόν μπορούν να μα βοηθήσουν να το πετύχουμε. Το ότι ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δέρματος και σε όλες τις ηλικίες τα κάνουν αναπόσπαστο κομμάτι για κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Και σε ρωτάω εγώ εσένα… Υπάρχει γυναίκα που να μην έχει τουλάχιστον ένα nude κραγιόν μέσα στη τσάντα της; Δεν νομίζω! Επίσης, το τέλειο είναι ότι μπορείς να φρεσκάρεις το κραγιόν σου απ’ όπου κι αν είσαι...

7 αρώματα με καρύδα που μυρίζουν σαν δροσερό cocktail

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και nude αποχρώσεις οι οποίες δεν ταιριάζουν σε όλα τα δέρματα. Αυτές οι αποχρώσεις μπορεί να κάνουν το μακιγιάζ να φαίνεται τελείως άχρωμο. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση για εσένα… Εμείς όμως δε θα σε αφήναμε έτσι! Στο παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει 5 nude κραγιόν τα οποία είναι κρεμώδη, σταθερά και ταιριάζουν σε όλους τους τόνους της επιδερμίδας, είτε είσαι ξανθιά, είτε μελαχρινή.

Shopping Time:

Σκασμένα χείλη από τον ήλιο; Αυτό το lip scrub ζάχαρης θα κάνει τα χείλη σου λεία και απαλά