Sun care! 7 αντηλιακά προσώπου για το νεσεσέρ των διακοπών κάτω από 10€

Ευαγγελία Αλπίδου
Sun care! 7 αντηλιακά προσώπου για το νεσεσέρ των διακοπών κάτω από 10€

Το budget των διακοπών μας είναι περιορισμένο, γι' αυτό επενδύουμε σε προσιτά προϊόντα τα οποία όμως, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα πιο ακριβά.

Μπορεί να έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας και να έχεις βαρεθεί να το ακούς συνεχώς, αλλά το αντηλιακό είναι το must have προϊόν, το οποίο πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά και τις 365 μέρες τον χρόνο. Όχι, δεν είναι μόνο για τη θάλασσα... είτε δουλεύεις σε εξωτερικό χώρο, είτε είναι να βγεις για την απογευματινή σου βόλτα η προστασία της επιδερμίδας σου από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου είναι το Α και το Ω.

pexels-felipe-tavares-5085820.jpg

Επίσης, εσύ το ήξερες, ότι πρέπει να φοράς αντηλιακό και στο γραφείο; Όχι, μόνο γιατί ο ήλιος μπορεί να εισχωρήσει από την αντανάκλαση των τζαμιών, αλλά το blue light που εκπέμπουν οι οθόνες των υπολογιστών, μπορεί σε βάθος χρόνου να συμβάλει στην εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Οπότε, καταλαβαίνεις τώρα πόσο αναγκαίο είναι το αντηλιακό στην καθημερινότητά σου.

Λάμψη & Προστασία

Πριν φύγεις λοιπόν για διακοπές, είναι σημαντικό να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου, αντηλιακά προσώπου τα οποία απορροφώνται πολύ γρήγορα, χαρίζουν λάμψη και προστασία στο δέρμα, από την πρώτη κόλας εφαρμογή. Η γκάμα που θα βρεις στην αγορά είναι μεγάλη, αλλά επειδή είναι η περίοδος των καλοκαιρινών μας διακοπών και όπως καταλαβαίνεις πρέπει το budget να είναι μετρημένο στα πάντα, βρήκαμε τα πιο προσιτά αντηλιακά (under 10€), που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα πιο ακριβά.

taniellejaimua_350606171_569008598695174_4146880707943414304_n.jpg

@taniellejaimua

Τα βρήκαμε, τα δοκιμάσαμε και με μεγάλη χαρά τα έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω για εσένα... Προστατεύουν και φροντίζουν το δέρμα κάθε ώρα της ημέρας.

Shopping Time:

Πες αντίο στα φριζαρισμένα μαλλιά! 6 λαδάκια για υγιή λαμπερά μαλλιά