7 primers που θα κάνουν το μακιγιάζ σου να κρατάει όλη μέρα

Ευαγγελία Αλπίδου
7 primers που θα κάνουν το μακιγιάζ σου να κρατάει όλη μέρα
Alessandro Zeno/IMAXTREE.COM

Τα primers διορθώνουν τους διεσταλμένους πόρους, το χρώμα και τις ρυτίδες, ενώ κάνουν το μακιγιάζ να μένει αναλλοίωτο κάτω από τον καυτό ήλιο.

Αν νιώθεις ότι η επιδερμίδα σου γυαλίζει με το που βγαίνεις στον ήλιο, αν βλέπεις τους πόρους σου, να διακρίνονται στο πρόσωπό σου παρόλο, που χρησιμοποιείς το πιο καλυπτικό makeup της αγοράς… Μάλλον, κάτι έχεις ξεχάσει να φορέσεις. Τι μπορεί να είναι αυτό; Το primer!

Αν θεωρούσες ότι το primer δεν είναι κάποιο αναγκαίο προϊόν, που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σου, είναι σίγουρο ότι μετά από αυτό το άρθρο, θα σε έχουμε κάνει να αλλάξεις γνώμη. Εκτός από τα καθαριστικά προσώπου, τις ενυδατικές κρέμες και τα serum, η επιδερμίδα έχει ανάγκη από μία ειδική προετοιμασία που θα κάνει το δέρμα να δεχθεί καλύτερα το foundation.

6 colourful eyeliners για τα καλοκαιρινά μακιγιάζ σου

Τι ακριβώς κάνουν τα primers;

pexels-greta-hoffman-9475732.jpg

6 κόκκινα βερνίκια νυχιών που έχουν το like της Ελένης Μενεγάκη

Τα primers διορθώνουν τους διεσταλμένους πόρους, το χρώμα και τις ρυτίδες. Ναι, σωστά κατάλαβες! Παρόλο, το ότι δημιουργούν ένα ματ αποτέλεσμα ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στα ξηρά δέρματα. Ο λόγος; Τα primers ενυδατώνουν το δέρμα και επαναφέρουν την λάμψη.

Αναλλοίωτο μακιγιάζ κάτω από τον καυτό ήλιο

isabela-drasovean-ebQEDZRPoH4-unsplash.jpg

Επίσης, αν υπάρχει μία περίοδος που είναι απαραίτητο το primer πριν το μακιγιάζ, είναι αυτή που διανύουμε τώρα. Οι υψηλές θερμοκρασίες προκαλούν ιδρώτα, το οποίο κάνει το μακιγιάζ μετά από ώρες να αλλοιώνεται. Το primer λοιπόν, λειτουργεί σαν καμουφλάζ, το οποίο θα κρατήσει το μακιγιάζ αναλλοίωτο και θα το κάνει να φαίνεται αψεγάδιαστο για ώρες.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το προσθέσεις στο νεσεσέρ σου. Τοποθέτησε λίγο προϊόν πριν το foundation σε όλο το πρόσωπό σου και ειδικά στην περιοχή του Τ και πίστεψε μας, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Το καλοκαίρι τώρα ξεκίνησε και εσύ είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τις πιο υψηλές θερμοκρασίες… Με μία επιδερμίδα που θα λάμπει πάντα.

Shopping Time: