Must have! Προϊόντα μακιγιάζ με SPF για αψεγάδιαστη επιδερμίδα και προστασία

Ευαγγελία Αλπίδου
Must have! Προϊόντα μακιγιάζ με SPF για αψεγάδιαστη επιδερμίδα και προστασία

Αυτά τα καλλυντικά θα σου χαρίσουν το απόλυτο fresh summer makeup look, το οποίο θα σε συντροφεύει από το πρωί έως το βράδυ.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από προϊόντα τα οποία θα την κάνουν να σφύζει από υγεία και λάμψη. Θα έχει δηλαδή αυτό το λαμπερό φινίρισμα, αλλά παράλληλα και την προστασία που χρειάζεται, ως ασπίδα από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Εκτός, από την αντηλιακή προσώπου που φοράμε κάθε πρωί μετά την skincare routine μας, το νεσεσέρ μας πρέπει να έχει καλλυντικά με λεπτόρευστες υφές οι οποίες θα μας χαρίσουν το απόλυτο fresh summer makeup look, το οποίο θα μας συντροφεύει από το πρωί έως το βράδυ.

Sukissed skin! Αυτά τα αντηλιακά λάδια με SPF προσφέρουν προστασία και γρήγορο μαύρισμα

Η αγαπημένη Hailey Bieber και πολλές άλλες ακόμη celebrities έχουν φέρει στη μόδα το natural makeup look, το οποίο αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, χωρίς να φαίνεται ίχνος μακιγιάζ. Για να πετύχεις κι εσύ αυτό το αποτέλεσμα το μόνο που θα χρειαστεί, είναι να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου προϊόντα ομορφιάς με απαλές υφές και με δείκτη προστασίας. -Γιατί όπως αναφέραμε και παραπάνω εκτός από τη λάμψη, η επιδερμίδα μας αναζητά και την προστασία- Τα καλλυντικά με δείκτη προστασία, μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ και να δημιουργήσουν ένα απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα.

175921995_1145432855931180_7465244086022853949_n.jpg

Ενυδατικές κρέμες και foundations για extra ενυδατωμένη βάση, και lip balms για juicy, λαμπερά χείλη θα είναι τα must have προϊόντα ομορφιάς που θα λατρεύεις να φοράς όλη μέρα...

Με αυτό τον τρόπο θα είσαι συνέχεια προστατευμένη ακόμη κι αν βρίσκεσαι στην πόλη. Προσοχή! Τα καλλυντικά με SPF, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το αντηλιακό., λειτουργούν συνδυαστικά!

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις μερικά από τα must have προϊόντα ομορφιάς με δείκτη προστασίας που πρέπει να έχεις μαζί σου αυτή τη σεζόν.

Shopping Time:

Η Rosie Huntington-Whiteley θα σε πείσει να βάλεις κραγιόν σε απόχρωση σάπιου μήλου