Beauty Alert! Αυτές είναι οι hot τάσεις στο μακιγιάζ που θα αγαπήσουμε το φθινόπωρο του 2023

Ευαγγελία Αλπίδου

Latte makeup, έντονα κραγιόν και διακριτικές λάμψεις θα απογειώσουν φέτος τα looks του φθινοπώρου. 

Ως beauty addicts, παρακολουθούμε συνεχώς τις τάσεις που έρχονται και παρέρχονται στο χώρο της ομορφιάς. Μέσα από τα It girls, τα catwalks και τις celebrities μαθαίνουμε απευθείας τα μεγαλύτερα trends που θα κυριαρχήσουν μέσα στη χρονιά. Αυτή τη μεταβατική περίοδο λοιπόν, ήρθε η ώρα να δούμε τι θα επικρατήσει στο μακιγιάζ φέτος το φθινόπωρο. Το Latte makeup που αγαπήσαμε το καλοκαίρι, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουμε να το επιλέγουμε και με τα fall looks, ενώ statement lips και glowing skin θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας. Μετά από έρευνα και ψάξιμο τα έχουμε συγκεντρώσει όλα μαζί παρακάτω.
Συνέχισε να διαβάζεις...

4 χρώματα μαλλιών που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τη συχνή επίσκεψη στο κομμωτήριο

Latte Makeup

356783717_935185254259887_2309639001396442764_n.jpg

@ash_kholm

Το latte makeup είναι ένα μία τις πιο καυτές τάσεις στο μακιγιάζ. Μπορεί άνετα να ενσωματωθεί στους μήνες του φθινοπώρου με αυτές τις γήινες αποχρώσεις που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Έντονα Χείλη

Kim-Shui-clp-F23-004.jpg

Τα statement lips είναι άλλη μία hot τάση που θα δούμε το φθινόπωρο του 2023. Επίλεξε έντονα, παιχνιδιάρικα χρώματα σε κραγιόν, τα οποία θα χαρίσουν extra χρώμα στο μακιγιάζ σου. Ακόμη και εσύ που δεν είσαι φαν του έντονου μακιγιάζ, μπορείς να υιοθετήσεις τη συγκεκριμένη τάση, τονίζοντας μόνο τα χείλη και όχι άλλο σημείο από τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Αυτές οι ενυδατικές κρέμες σώματος θα διατηρήσουν το μαύρισμά σου όλο το φθινόπωρο

Glowing Skin

Rami-Al-Ali-HC-bks-F23-014.jpg

Οι λάμψεις στο μακιγιάζ είναι για κάθε σεζόν. Μπορείς να δημιουργήσεις μία glowing βάση (τοποθετώντας λίγο highlighter στο foundation), να προσθέσεις highlighter σαν σκιά στο κινητό βλέφαρο ή να τονίσει μόνο τα ζυγωματικά σου. Το αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό!

Minimal Makeup

Herrera-bks-F23-052.jpg

-Μία από τις αγαπημένες μου τάσεις στο μακιγιάζ. Δημιούργησε μία clean βάση, χωρίς έντονα smokey eye looks και χείλη. Τοποθέτησε μία χρωματιστή γραμμή eyeliner πάνω στο βλέφαρο και... voilà! Έχεις το τέλειο fall makeup look!