Αυτά τα προϊόντα ντεμακιγιάζ αφήνουν μία επιδερμίδα λεία και καθαρή και κοστίζουν κάτω από 15€

Θα χρειαστεί μόνο να αφιερώσεις τρία λεπτά μπροστά από τον καθρέφτη σου... Για μία καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα!

Το ντεμακιγιάζ είναι από τα πράγματα που δεν πρέπει να παραμελούμε στην βραδινή skincare routine. Ακόμη και μετά από επικά ξενύχτια, που δεν μπορούμε να ανοίξουμε τα μάτια μας μπροστά στον καθρέφτη, το να αφιερώσουμε τρία λεπτά και να αφαιρέσουμε όλο το μακιγιάζ από το πρόσωπό μας, είναι κάτι που μόνο καλό θα μας προσφέρει. Την άλλη μέρα η επιδερμίδα μας θα δείχνει φρέσκια και απαλή χωρίς να έχει μαύρους κύκλους και λεπτές γραμμές από το μακιγιάζ. -Είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλες μας μετά από hangover.

Τα πιο ανάλαφρα foundations που θα κάνουν την επιδερμίδα σου να αναπνέει σωστά

rafaella-mendes-diniz-AoL-mVxprmk-unsplash.jpg

Στην αγορά υπάρχουν προϊόντα ντεμακιγιάζ τα οποία αφαιρούν εύκολα και γρήγορα το μακιγιάζ, ακόμη και τις αδιάβροχες mascara. -Χωρίς να παιδεύεσαι τρίβοντας ατελείωτες ώρες τα μάτια σου. Επίσης, τα συστατικά που διαθέτουν χαρίζουν ενυδάτωση στην επιδερμίδα, ενώ τα περισσότερα δεν χρειάζονται ξέβγαλμα. Αφαιρούν πολύ καλά το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ εξασφαλίζουν την απομάκρυνση των υπολειμμάτων του μακιγιάζ αφήνοντας τους πόρους να αναπνέουν σωστά. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρείται το πρόσωπο καθαρό και θα μειωθούν τα σπυράκια που μπορεί να έβλεπες να εμφανίζονται μετά το μακιγιάζ.

Manicure day! Αυτά τα nail arts θα σε κάνουν να κλείσεις αμέσως ραντεβού στην μανικιουρίστ σου

Extra tip: Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ καλό θα ήταν, να μην τα χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου και να τα έχεις στο νεσεσέρ σου μόνο για συγκεκριμένες περιπτώσεις (όπως ένα ταξίδι). Τα μαντηλάκια δεν αφαιρούν όλο το μακιγιάζ και δεν καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα προϊόντα ντεμακιγιάζ που υπάρχουν στην αγορά και που εμείς έχουμε πάντα μέσα στο beauty νεσεσέρ μας. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και δες μερικές από τις αγαπημένες επιλογές του beauty department, του Queen.gr.

Shopping Time: