Το «Golden hour makeup» θα αναδείξει την χρυσαφένια όψη της επιδερμίδας σου

Ευαγγελία Αλπίδου

Αυτό είναι το μακιγιάζ που θα κάνεις με το που γυρίσεις από τις καλοκαιρινές διακοπές και θα αναδείξει το λαμπερό μαύρισμά σου.

Η πιο όμορφη ώρα της ημέρας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι η δύσει του ήλιου. Ο ουρανός γεμίζει με τις πιο γλυκές αποχρώσεις του ροζ, του πορτοκαλί και του κόκκινου, οι οποίες αντανακλούν στα κύματα της θάλασσας που εκείνη τη στιγμή ηρεμούν, σαν να θέλουν, να απολαύσουν και εκείνα αυτό το ονειρικό θέαμα. Ο χαρακτηρισμός που δίνεται για αυτή την μαγευτική ώρα, είναι glolden hour! -Σε όποιον προορισμό κι αν πάω, αυτή την ώρα θέλω πάνα να είμαι δίπλα στη θάλασσα.

Το «μπλε eyeliner» είναι το χρώμα που θα φορέσουμε από τώρα μέχρι το φθινόπωρο

Χρυσαφένιες αποχρώσεις στο μακιγιάζ

361672110_18370634638062309_6119655893093052406_n.jpg

@taniellejaimua

Αυτά τα χρυσαφί χρώματα που διαχέονται από άκρη σε άκρη στον ουρανό, κάνουν το δέρμα μας να λάμπει και να φαίνεται ακόμη πιο κολακευτικό. Οι beauty lovers, εμπνεύστηκαν μέσα από αυτή τη στιγμή, το «Golden hour makeup», δημιουργώντας αυτή την χρυσαφένια όψη από τη δύσει του ήλιου, στο μακιγιάζ.

Για να πετύχεις το «Golden hour makeup» θα χρειαστείς θερμές και χρυσές αποχρώσεις, ενώ οι ανάλαφρες υφές στη βάση του μακιγιάζ, θα κάνουν το αποτέλεσμα να φαίνεται απίστευτα φυσικό. Τα highlighters θα δημιουργήσουν μία ιριδίζουσα όψη, ενώ οι αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν είναι το πορτοκαλί και το χρυσαφί. Τα bronzers, εκτός το ότι θα τονίσουν τα ζυγωματικά, θα αναδείξουν την ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας και θα τονίσουν ακόμη περισσότερο το μαύρισμα.

https://www.instagram.com/reel/CroZRdsgVRW/

Το Golden hour, είναι το απόλυτο μακιγιάζ του καλοκαιριού. Παρόλα αυτά, είναι το ιδανικό για να συνεχίσεις να κάνεις στην καθημερινότητά σου με το που επιστρέψεις από τις διακοπές. Θα παρατείνεις έτσι το μαύρισμά και θα μείνεις για λίγο ακόμα σε καλοκαιρινό mood, παρόλο που μπορεί να έχεις ξεκινήσει πάλι τη δουλειά.

7 serum που θα επαναφέρουν την λαμπερή όψη της επιδερμίδας σου μετά τις διακοπές

296762890_3227740700777269_1246754022890183656_n.jpg

@taniellejaimua

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery, για να δεις μερικά από τα καλλυντικά τα οποία θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το «Golden hour makeup».