Η αλογοουρά της Κατερίνας Καινούργιου δίνει έμπνευση για βραδινές εμφανίσεις αλλά και για το γραφείο

Το συγκεκριμένο χτένισμα ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών, εκτός από τα καρέ. Για extra πινελιά, υπάρχουν hair clips και schrunchies, τα οποία μπορούν να απογειώσουν την αλογοουρά και να την κάνουν glam.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού, Κατερίνα Καινούργιου, επισκέφτηκε τις προηγούμενες μέρες την πιο ερωτική πόλη του κόσμου, το Παρίσι. Το προφίλ της στο Instagram, έχει γεμίσει με τις πιο όμορφες φωτογραφίες από τους παριζιάνικους δρόμους της πόλης του φωτός. Η Κατερίνα Καινούργιου, φόρεσε τα πιο ρομαντικά ρούχα, ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και έπιασε τα μαλλιά της με μία εντυπωσιακή αλογοουρά.

Τα chic beauty looks της Βίκυς Καγιά και της Τόνιας Σωτηροπούλου στο Φεστιβάλ Βενετίας

https://www.instagram.com/p/CwazLhFLKo7/

Εκτός, από το μοναδικό της στυλ, αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν η chic αλογοουρά της. Η Κατερίνα, έπιασε όλα τα μαλλιά προς τα πίσω, στη μέση πίσω απ' το κεφάλι. Το αποτέλεσμα; Να δημιουργήσει μία απίστευτη κομψή και στυλάτη ponytail. Το συγκεκριμένο χτένισμα το επέλεξε σχεδόν σε όλα τα παριζιάνικα ρούχα που φόρεσε.

Εμείς το αγαπήσαμε γιατί είναι μία ωραία επιλογή για εύκολα χτενίσματα με την επιστροφή μας πίσω στην πόλη. Μπορεί να ολοκληρώσει τέλεια τα office looks το πρωί στη δουλειά, αλλά να απογειώσει και μία night out εμφάνιση. Ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών, εκτός από τα καρέ. Για extra πινελιά, υπάρχουν hair clips και schrunchies, τα οποία μπορούν να απογειώσουν την αλογοουρά και να την κάνουν glam.

Η Gwyneth Paltrow μας δείχνει στα 50 της την άσπρη ρίζα και το no-makeup look που είναι πάλι μόδα

370826005_18383966701055557_5791328210251498513_n.jpg

Για να πετύχεις το χτένισμα της Κατερίνας, αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να χτενίσεις τα μαλλιά σου πολύ καλά προς τα πίσω και στην συνέχεια με ένα λαστιχάκι να πιάσεις τα μαλλιά σου. Extra tip: Για να μην φαίνεται το λαστιχάκι, εφόσον δέσεις την αλογοουρά, μπορείς να πάρεις μία μικρή τούφα και να την στριφογυρίσεις γύρω από το λαστιχάκι, να την στερεώσεις με ένα τσιμπιδάκι και... Voilà! Έχεις δημιουργήσει ένα απίστευτα κομψό χτένισμα.