Friday beauty tip: 4 street style χτενίσματα που θα σου χαρίσουν έμπνευση στις εξόδους του weekend

Ευαγγελία Αλπίδου
Friday beauty tip: 4 street style χτενίσματα που θα σου χαρίσουν έμπνευση στις εξόδους του weekend

Αυτά τα χτενίσματα θα ταιριάξουν με όλα σου τα looks που θα φορέσεις αυτό το Σ/Κ!

Και ναι! Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης ξεκίνησε, εχθές 7 Σεπτέμβρη με το πιο δυναμικό τρόπο. Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο fashion μήνες του χρόνου, αφού μας δείχνει όλα τα trends που θα κυριαρχήσουν την επόμενη χρονιά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι δρόμοι της Νέας Υόρκης πλημμυρίζουν από απαράμιλλο στυλ μέσα από τις street style εμφανίσεις των It girls, με τα μοναδικά outfits που δημιουργούν κάθε φορά.

Αυτό το χρωματιστό smokey eye look της Victoria Beckham ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες

Εκτός, από τα εντυπωσιακά looks, ως beauty addicts, δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε τα beauty looks που ολοκλήρωναν την κάθε εμφάνιση. Στυλιζαρισμένα μαλλιά με hair clips, περίτεχνoi κότσοι και πλεξούδες χάριζαν μία παιχνιδιάρικη πινελιά σε κάθε outfit. Η εβδομάδα μόδας, της Νέας Υόρκης, διαφέρει από τις υπόλοιπες. Η Νέα Υόρκη είναι μία πολυπολιτισμική κοινότητα, η οποία τροφοδοτεί διαφορετικά, μοναδικά αλλά και extravagat looks. Παρόλα αυτά, παρατηρούμε, ενημερωνόμαστε και εντάσσουμε τα beauty trends στο δικό μας προσωπικό στυλ. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να ενσωματώσουμε οποιoδήποτε trend στην εμφάνισή μας και να δείξει super elegant.

New-York-str-S24-0056.jpg

Η εβδομάδα μόδας μόλις ξεκίνησε... Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε να δούμε και να μάθουμε ακόμα πολλά... τόσο μέσα από τις steet style εμφανίσεις, όσο και από τα runways των μεγαλύτερων οίκων του κόσμου. Και για να μην ξεχνιόμαστε, σήμερα είναι Παρασκευή... Και τι σημαίνει αυτό; Παρακάτω, έχουμε ξεχωρίσει 4 χτενίσματα μέσα από τις εμφανίσεις των It girls που είδαμε στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου;

Wet look

New-York-str-S24-0023.jpg

Μιας και ο καιρός είναι moody και βροχερός, το wet look δεν θα περάσει απαρατήρητο. Είναι το χτένισμα, με το οποίο δεν θα έχεις άγχος αν σε πιάσει βροχή. -Ασφαλώς και κάνουμε πλάκα. Είναι ένα hairstyle που ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιών και αποπνέει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση σε κάθε βήμα.

Sleek bun

New-York-str-S24-0032.jpg

Αν υπάρχει ένα χτένισμα που έχει γίνει viral αυτή τη χρονιά, τότε μιλάμε σίγουρα για τον λείο κότσο. Τα It girls, το επιλέγουν σε κάθε τους εμφάνιση. Είναι ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα το οποίο χαρίζει μία πινελιά κομψότητας σε κάθε outfit.

Cute details

New-York-str-S24-0090.jpg

Για εσένα που σου αρέσει να πειραματίζεσαι, αυτό είναι ένα super δημιουργικό χτένισμα. Αν είσαι, λοιπόν, καλεσμένη σε κάποιο party τώρα το weekend, μπορείς να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο στα μαλλιά σου και να τα στολίσεις με μικρά-μικρά φιογκάκια από κορδέλα. Αντί για κορδέλα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μερικά hair clips και να δημιουργήσεις το δικό σου look.

Πλεξούδες

New-York-str-S24-0011.jpg

Ε ναι, λοιπόν! Αν θέλεις ένα πιο ρομαντικό και girly look, οι πλεξούδες είναι το κλειδί που θα απογειώσει την εμφάνισή σου.

4 beauty καλοκαιρινές συνήθειες που θα συνεχίσεις να κάνεις και το φθινόπωρο