6 nude παλέτες σκιών για να πετύχεις το απόλυτο μακιγιάζ του φθινοπώρου

Ευαγγελία Αλπίδου

Αποχρώσεις του ζεστού καφέ, της αλμυρής καραμέλας και της σοκολάτας θα πρωταγωνιστήσουν αυτή τη σεζόν στο μακιγιάζ σου.

Εκτός από τα κεχριμπαρένια αρώματα, τα χρώματα που επικρατούν το φθινόπωρο είναι οι αποχρώσεις του ζεστού καφέ, της αλμυρής καραμέλας και της σοκολάτας. Μπορεί το καλοκαίρι να είχαμε συνηθίσει τα έντονα και παιχνιδιάρικα χρώματα στο μακιγιάζ, αυτή τη σεζόν όμως, όπως έχουμε ξανά αναφέρει επικρατεί, το latte makeup και το cinnamon makeup trend. Γήινες, bronze αποχρώσεις με πρωταγωνιστή την τερακότα μας βάζουν κατευθείαν σε φθινοπωρινό mood.

Διαχρονικό, κομψό & classy: Αυτό το κόκκινο χρώμα στο manicure είναι το must του φθινοπώρου

maryphillips_350691196_1468648430576023_5011057826417773231_n.jpg

@maryphillips

Οι nude σκιές θα γίνουν ένα με τα φθινοπωρινά looks σου

Μπορείς να επιλέξεις κλασικές nudes αποχρώσεις για πρωινά και απογευματινά looks, ή να επιλέξεις τις σκούρες μαύρες για τα all-time classic smoky eyes. Εκτός από τα έντονα ζυγωματικά, είναι σημαντικό να δώσεις έμφαση αυτή τη σεζόν και στα μάτια σου, δημιουργώντας τα πιο εντυπωσιακά makeup looks. Τις προηγούμενες μέρες η Victoria Beckham, μας έδειξε πώς να δημιουργήσουμε ένα fall smokey eye look, χρησιμοποιώντας, αντί για μαύρο ένα σβησμένο olive green eyeliner, το οποίο χάριζε ένα απαλό, smooth αποτέλεσμα. Το πράσινο eyeliner δεν είναι τόσο περιοριστικό σε σχέση με το μαύρο και μπορείς να το φορέσεις καθημερινά... Το συγκεκριμένο μακιγιάζ, μπορείς να το πετύχεις εύκολα και γρήγορα με μία γήινη παλέτα σκιών, χρησιμοποιώντας μεταλιζέ και σκούρες αποχρώσεις.

Αυτή τη σεζόν, μη φοβηθείς τις λάμψεις, επίλεξε δηλαδή, μία παλέτα με glitters. Αυτές οι ιριδίζουσες σκιές θα είναι ό,τι πρέπει για τις βραδινές εμφανίσεις σου. Για τα πρωινά looks θα χρησιμοποιείς τις γήινες αποχρώσεις, ενώ τις σκιές με glitter θα τις φοράς τα βράδια και θα μεταμορφώνεσαι σε disco queen, έτοιμη για τα parties. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικές παλέτες σκιών που διαθέτουν τα πιο hot χρώματα του φθινοπώρου. Ρίξε μία ματιά και επίλεξε αυτή που θα απογειώσει τα φθινοπωρινά looks σου.

Shopping Time: