Backstage inspo: Τα beauty trends που κατέφθασαν μόλις από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Ευαγγελία Αλπίδου
Backstage inspo: Τα beauty trends που κατέφθασαν μόλις από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Έντονες σκιές με glitters, πολύχρωμα eyeliners, wet looks ήταν μερικά από τα highlights της βραδιάς. 

Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου έλαβε την σκυτάλη την Παρασκευή στις 15 Σεπτεμβρίου, μετά από τα εντυπωσιακά runways που είδαμε στο Fashion Week της Νέας Υόρκης. Σε αυτή την πολυπολυτισμική χώρα, όπου κι αν κοιτάξεις, βλέπεις τα πιο edgy, εκκεντρικά looks τα οποία είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες. Εκτός, από τις street style εμφανίσεις με τα It girls, να αποτελούν πηγή έμπνευσης και να γεμίζουν τους δρόμους με τα πιο ιδιαίτερα και iconic outfits, υπάρχουν και τα runways τα οποία μας χαρίζουν απλόχερα τις τάσεις που θα δούμε την επόμενη χρονιά.

Supriya-Lele-bks-S24-012.jpg

Στις πασαρέλες αυτό που έκανε την διαφορά και έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν το μακιγιάζ. Έντονες σκιές με glitters, πολύχρωμα eyeliners, wet looks ήταν μερικά από τα highlights της βραδιάς. Ο οίκος Burberry στο χθεσινό fashion show μας έκανε να δούμε με άλλη ματιά τα statement lips, ενώ το υπόλοιπο μακιγιάζ ήταν σε natural αποχρώσεις. Το μακιγιάζ, φώτιζε τα χαρακτηριστικά των μοντέλων, ενώ τα χτενίσματα χάριζαν την τελική πινελιά και έκαναν άλλες φορές το αποτέλεσμα πιο ρομαντικό, άλλες πιο άγριο, ενώ άλλες πιο σέξι. Μπορεί τα fashion weeks αυτής της σεζόν να μας δείχνουν τις τάσεις που θα επικρατήσουν την άνοιξη/καλοκαίρι του 2024, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε από τώρα να υιοθετήσουμε πρώτες μερικά από τα beauty trends.

Τα περισσότερα από αυτά που είδαμε στα backstage των runways του Λονδίνου, μπορούμε να τα υιοθετήσουμε αυτή τη σεζόν, με τα hoodies και τα cozy πουλόβερ που μας αρέσει να φοράμε από το πρωί έως το βράδυ. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Τα beauty trends που ξεχωρίσαμε από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου:

Statement lips

Burberry-clp-S24-002.jpg

Disco eyeshadow

Ashish-bks-S24-004.jpg

Λευκό eyeliner

Chet-Lo-bks-S24-009.jpg

Juicy χείλη

Annie-bks-S24-008.jpg

Grunge eyes

Sinead-bks-S24-026.jpg

Έντονες αφέλειες

Holzweiler-clp-S24-003.jpg

Butter hair

JW-Anderson-bks-S24-011.jpg

Καστανά μαλλιά: 4 αποχρώσεις για να υιοθετήσεις το κομψό χρώμα του χειμώνα