Pearl Blonde! Η νέα λαμπερή απόχρωση θα σε κάνει να βάψεις τα μαλλιά σου ξανθά

Ευαγγελία Αλπίδου

Η νέα απόχρωση στα μαλλιά αποτελείται από πολλές λεπτές στρώσεις λευκού, silver και κίτρινου, οι οποίες καθώς μπλέκονται μεταξύ τους δημιουργούν αυτό το λαμπερό εφέ.

Κάθε νέα σεζόν, έχουμε ανάγκη από ένα φρεσκάρισμα στην εμφάνισή μας. Μία ανανέωση που θα μας κάνει να νιώσουμε όμορφα με τον εαυτό μας και θα γεμίσει με αυτοπεποίθηση το κάθε μας βήμα. Σε προηγούμενο άρθρο μιλήσαμε για τα hot χτενίσματα της σεζόν, με τα κοντά μαλλιά να έχουν τον ρόλο του πρωταγωνιστή φέτος.

Τι είναι το «pearl blonde»;

Εκτός, όμως, από το bob cut και τις σοκολατένιες αποχρώσεις στα μαλλιά του φθινόπωρου, το «pearl blonde» είναι το νέο hair colour που έρχεται να γεμίσει με λάμψη τα cozy looks αυτής της σεζόν. Το pearl blonde είναι ένα φωτεινό ξανθό χρώμα που θυμίζει το ιριδίζον εφέ ενός μαργαριταριού. Η νέα απόχρωση στα μαλλιά αποτελείται από πολλές λεπτές στρώσεις λευκού, silver και κίτρινου, οι οποίες καθώς μπλέκονται μεταξύ τους δημιουργούν αυτό το λαμπερό εφέ.

Σε περίπτωση, που επιλέξεις το pearl blonde για τα μαλλιά σου, να θυμάσαι ότι οι μπεζ, οι μαργαριταρένιες και οι ασημένιες αποχρώσεις μπορούν πολύ εύκολα να θαμπώσουν και να κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει άχρωμη. Σε αυτή την περίπτωση, επίλεξε να κάνεις τη βάση σου παραπάνω αισθητή, λίγο πιο σκούρα από τις άκρες. Επίσης, το μακιγιάζ μπορεί να χαρίσει χρώμα και να δημιουργήσει την τέλεια αντίθεση με την απόχρωση των μαλλιών σου. Απέφυγε στο μακιγιάζ τις natural αποχρώσεις και επίλεξε ένα beauty look με grunge eyes και statement lips.

hairbymerisointu_245070270_397730722006029_4849468152382627339_n.jpg

@hairbymerisointu

Αν έχεις ήδη ξανθά μαλλιά, μπορείς πολύ εύκολα να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο hair trend. Αν είσαι καστανή και έχεις πιο σκούρα βάση, το pearl blonde είναι ένα χρώμα που είναι αρκετά απαιτητικό στη συντήρησή του. Εκτός, από τις συχνές επισκέψεις σου στο κομμωτήριο ανά 1,5 μήνα, θα χρειαστείς ειδικά hair products τα οποία θα διατηρήσουν αυτή την ιριδίζουσα, φωτεινή απόχρωση του ξανθού στα μαλλιά σου.

Προσοχή! Για να πετύχεις την σωστή pearl blonde απόχρωση στα μαλλιά, είναι σημαντικό να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου hair expert, για να σε κατατοπίσει στις σωστές αποχρώσεις που ταιριάζουν με τον τόνο της επιδερμίδας σου. Σε καμία περίπτωση μην το δοκιμάσεις μόνη, γιατί πολύ πιθανόν να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θες.