French Bob! 6 stylish κουρέματα που θα σε πείσουν να υιοθετήσεις το στυλ των Γαλλίδων

Ευαγγελία Αλπίδου

Ίσως φέτος είναι η χρονιά που θα υιοθετήσεις το french bob στην εμφάνισή σου;

Ένα από τα πιο δημοφιλή κουρέματα των τελευταίων χρόνων είναι το french bob. Το κούρεμα που εμπιστεύονται και αγαπάνε όλες οι Γαλλίδες, για την κομψότητα και το απαράμιλλο στυλ που χαρίζει στην εμφάνιση τους. Στο french bob το μήκος των μαλλιών βρίσκεται κάπου στην μέση, μεταξύ αυτιά και πιγούνι. -Είναι ένα κούρεμα το οποίο έχω αγαπήσει από την πρώτα κιόλας στιγμή και έχω υιοθετήσει στην εμφάνισή μου τα τελευταία 5 χρόνια.

Νιώθεις τα μαλλιά σου άγρια και θαμπά; 6 λαδάκια που θα επαναφέρουν την χαμένη λάμψη

Από που αντλεί έμπνευση το french bob;

https://www.instagram.com/p/Cn4aMNWr8tO/

Το french bob έχει κατακλύσει τον χώρο της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια. Καθημερινά βλέπουμε στη ροή του Instagram, όλο και περισσότερες celebrities να υιοθετούν αυτό το stylish κούρεμα. Η Hailey Bieber και η Zendaya είναι μερικές που τόλμησαν στα μέσα της χρονιάς, αυτή την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά τους... Το french bob προέρχεται από τα '20s και '30s. Η Mary Louise Brooks ήταν Αμερικανίδα ηθοποιός του κινηματογράφου και χορεύτρια κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1920 και του 1930. Η ίδια ξεχώριζε όχι μόνο για το ταλέντο της, αλλά και για το εμβληματικό bob cut με αφέλειες που είχε. Ήταν αυθόρμητο και κομψό!

https://www.instagram.com/p/Bix5ExTFrYg/

Πλέον το bob cut, έχει έρθει ανανεωμένο και σύγχρονο, με διαφορετικά κοψίματα και στυλ. Αναλόγως, των τύπο μαλλιών που έχεις, μπορεί να χρειάζεται να αφιερώσεις λίγη παραπάνω φροντίδα στα μαλλιά. Αν δηλαδή έχεις σπαστά μαλλιά, θα χρειαστείς θερμοπροστατευτικά προϊόντα styling, που θα χαρίσουν προστασία στα μαλλιά και θα βοηθήσουν στο να τα φορμάρεις πιο εύκολα.

Αν έχεις ανάγκη από μία αλλαγή στην εμφάνισή σου, για να υποδεχθείς με το πιο ανανεωμένο look τη νέα σεζόν, το french bob είναι το κούρεμα που πρέπει να τολμήσεις τώρα στα μαλλιά σου. Παρακάτω, έχω συγκεντρώσει μερικά από τα πιο hot french bob που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα για να πάρεις έμπνευση για το ποια θα είναι η επόμενη αλλαγή που θα κάνεις στο κομμωτήριο.

French Bob Hair: