Stained Glass Blush! Το νέο beauty trend σου δείχνει πώς να πετύχεις τέλεια «ροζ ζυγωματικά»

Ευαγγελία Αλπίδου
Stained Glass Blush! Το νέο beauty trend σου δείχνει πώς να πετύχεις τέλεια «ροζ ζυγωματικά»
Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight

Όχι μία άλλα τρεις αποχρώσεις ρουζ (μαζί) είναι το «κλειδί» για τέλεια, κατακόκκινα ζυγωματικά, σύμφωνα με τις beauty lovers. 

Και εκεί που είχαμε συνηθίσει να επιλέγουμε μία απόχρωση ρουζ για να πετύχουμε κατακόκκινα ζυγωματικά, ξαφνικά μας λένε ότι το μυστικό κρύβεται σε ένα mix τριών αποχρώσεων. What; Κι όμως! Σύμφωνα με τους beauty experts, στο TikTok δεν αρκεί μία απόχρωση ρουζ για να πετύχεις τέλεια ζυγωματικά. Ένα blandάρισμα τριών ρουζ μαζί, μπορεί να πετύχει το επιθυμητό χρώμα, το οποίο ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

4 beauty μυστικά που ακολουθούν οι celebrities και έχουν λαμπερή επιδερμίδα

Όχι μία αλλά τρεις αποχρώσεις ρουζ

Το νέo beauty trend μπορείς να το πετύχεις μόνο με τα ρουζ σε μορφή στικ και όχι με τα κλασικά σε μορφή σκόνης. Τα περισσότερα ρουζ σε στικ είναι multitasker 2 σε 1, δηλαδή, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να δώσεις χρώμα και στα χείλη. Επιπλέον, τα ρουζ σε μορφή στικ είναι πολύ πιο εύκολα στην εφαρμογή ενώ αφήνουν μία glossy υφή η οποία κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται γεμάτη ζωντάνια και φρεσκάδα.

Loveshackfancy-bks-F23-009.jpg

Stained Glass Blush!

Η μία απόχρωση είναι λίγο πιο κόκκινη, η άλλη πιο ροζ και η τρίτη είναι πιο ανοιχτή, θυμίζοντας τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας. Η τοποθέτηση γίνεται ακριβώς σε εκείνο το σημείο που τοποθετείς το highlighter. Δεν χρειάζεται να εφαρμόσεις πάρα πολύ από το προϊόν, μία βούλα σε μέγεθος μπιζελιού (από το κάθε ένα) είναι αρκετή. Στη συνέχεια, με ένα πινέλο ρουζ μπορείς να blendάρεις τις τρεις αποχρώσεις μαζί μέχρι να γίνουν ένα με την επιδερμίδα. Voilà! Είσαι έτοιμη!
Extra tip:
Αν δεν έχεις πινέλο μπορείς να blendάρεις τις υφές και με τα δάχτυλα, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχεις δώσει χρώμα και θα έχεις φωτίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Επίσης, με το συγκεκριμένο beauty trend δεν θα χρειάζεται να πρέπει να βρεις την τέλεια απόχρωση ρουζ για την επιδερμίδα σου. Αν δηλαδή, έχεις από παλιά ένα ρουζ λίγο πιο ροζ από αυτό που ήθελες αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το αξιοποιήσεις.

Multi-sticks 2 σε 1! Αυτά τα προϊόντα θα χαρίσουν φυσικό χρώμα και λάμψη σε χείλη και ζυγωματικά

Παρακάτω, έχω συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα προϊόντα 2 σε 1 για ζυγωματικά και χείλη που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery...