Ασύμμετρο καρέ! Η νέα τάση που θα δώσει όγκο στα μαλλιά σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Ασύμμετρο καρέ! Η νέα τάση που θα δώσει όγκο στα μαλλιά σου

Το ασύμμετρο καρέ είναι ένα κούρεμα το οποίο είναι ιδανικό για λεπτά μαλλιά.

Τα τελευταία χρόνια, τα καρέ μαλλιά έχουν την τιμητική τους. Το bob cut έχει αναδειχθεί ως το κορυφαίο και stylish κούρεμα που μπορείς να επιλέξεις για την εμφάνισή σου. Οι hair experts, δεν μένουν όμως μόνο σε αυτό! Συνεχώς, βρίσκουν νέες παραλλαγές οι οποίες κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται συνεχώς σύγχρονα κι ανανεωμένα. Αυτήν την φορά, έρχονται να μας συστήσουν ένα νέο hair trend, το ασύμμετρο καρέ!

Αυτό είναι το πιο εύκολο hack για να κάνεις φυσικά κυματιστά τα μαλλιά σου

Μία παραλλαγή του καρέ

Το ασύμμετρο καρέ ακούει στο όνομα stacked bob! Το stacked bob είναι ένα διαφορετικό καρέ από αυτά που έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό. Είναι τολμηρό και απίστευτα κομψό. -Όπως όλα τα καρέ μαλλιά. Το ασύμμετρο καρέ είναι μία τάση που άνθισε στα 00's, αλλά φέτος έρχεται πιο ανανεωμένη από ποτέ. To stacked bob του 2023 είναι ένα κούρεμα που οι μπροστινές του άκρες φτάνουν μέχρι το ύψος του πιγουνιού, ενώ όσο πηγαίνουμε προς τα πίσω τα μαλλιά είναι ελαφρώς πιο κοντά.

Ulla-Johnson-clp-S24-011.jpg

Τα μπροστινά μαλλιά πλαισιώνουν με κολακευτικό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ στο πίσω μέρος οι άκρες χαρίζουν έξτρα όγκο σε όλο το look. Το ασύμμετρο καρέ είναι ένα κούρεμα το οποίο είναι ιδανικό για λεπτά μαλλιά που θέλουν περισσότερο volume. Στο συγκεκριμένο κούρεμα η χωρίστρα στο πλάι δημιουργεί ένα αυστηρό αλλά συγχρόνως θηλυκό στιλ το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε περίσταση και με κάθε look.

Οι αφέλειες και οι φράντζες χαρίζουν μία παιχνιδιάρικη πινελιά στο stacked bob, το οποίο είναι μία ιδανική επιλογή για όσες θέλουν να πάνε ένα touch παρά πέρα το κλασικό bob cut τους. Το ασύμμετρο καρέ αποπνέει ένα σοφιστικέ αέρα, βγαλμένο από τους παριζιάνικους δρόμους... Τώρα που οι θερμοκρασίες σίγα-σιγά πέφτουν ο συνδυασμός με τα ζιβάγκο και τα χουχουλιάρικα πουλόβερ θα είναι μοναδικός.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά stracked bob, τα οποία θα σε κάνουν να κλείσεις αμέσως ραντεβού με τον κομμωτή σου. Ρίξε μία ματιά...

5 καρέ μαλλιά που θα σε πείσουν να κλείσεις επιτέλους ραντεβού στο κομμωτήριο

Ασύμμετρο καρέ:

@CIARA.png

@ciara

386402843_632502795731562_9169984540220377319_n.jpg

@greceghanem

366581677_832173025121885_4947219375156689152_n.jpg

@thevisuelofgrace

@gregoryrussellhair.png

@gregoryrussellhair