Αυτό είναι το πιο εύκολο hack για να κάνεις φυσικά κυματιστά τα μαλλιά σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Αυτό είναι το πιο εύκολο hack για να κάνεις φυσικά κυματιστά τα μαλλιά σου
Sarah Treacher/Launchmetrics.com/Spotlight

Τώρα, μπορείς να κάνεις μόνη σου φυσικά κυματιστά μαλλιά χωρίς να χρησιμοποιήσεις κάποιο θερμαντικό εργαλείο. 

Όλες αγαπάμε τα κυματιστά μαλλιά! Βέβαια, οι κοπέλες που έχουν φυσικά κυματιστά μαλλιά, τείνουν να τα κάνουν ίσια, ενώ αυτές που έχουν ίσια μαλλιά επιλέγουν ένα wavy hairstyle. Είναι λογικό όμως, τις περισσότερες φορές δεν εκτιμάμε αυτό που ήδη έχουμε και επιλέγουμε πάντα το κάτι διαφορετικό... Παρόλα αυτά, τα κυματιστά μαλλιά είναι αρκετά δημοφιλή γιατί χαρίζουν έξτρα κίνηση στο look. Επίσης, είναι ένα χτένισμα το οποίο είναι ιδανικό για κοπέλες που έχουν λεπτά μαλλιά, γιατί τα κάνει να φαίνονται πιο πλούσια και πυκνά.

Pouf Hairstyle! Αυτό είναι το χτένισμα από τα 00s που κάνει ένα δυνατό comeback

Chloe-clp-S23-029.jpg

Το wavy hairstyle μπορεί να παραπέμπει στα μαλλιά που έχουμε τους καλοκαιρινούς μήνες μετά από τη βουτιά στην θάλασσα, αλλά είναι ένα χτένισμα που μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε περίσταση, όλον το χρόνο. Είναι κομψό, διαχρονικό και ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιών. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι αν εκ φύσεως δεν έχεις κυματιστά μαλλιά, το να χρησιμοποιείς συνεχώς εργαλεία θερμότητας θα έχει ως συνέπεια να ταλαιπωρήσεις και να βλάψεις την τρίχα σου.

Φυσικά κυματιστά μαλλιά χωρίς θερμότητα

Μην ανησυχείς όμως, γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ! Οι beauty lovers στο TikTok για άλλη μία φορά μας έχουν τη λύση. Μας έδειξαν το πιο εύκολο hack, με το οποίο θα καταφέρεις να κάνει τα μαλλιά σου κυματιστά χωρίς να χρησιμοποιήσεις κάποιο εργαλείο θερμότητας. Ναι, κι όμως! Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Αφού λούσεις τα μαλλιά σου, τοποθέτησε σε νωπά μαλλιά ένα προϊόν ειδικό για curly hair. Αφού έχεις χτενίσει πολύ καλά τα μαλλιά σου με μία βούρτσα και έχεις προσθέσει το προϊόν, πάρε μία-μία τούφα και καθώς την χτενίζεις, γύρισε ανάποδα την βούρτσα και τύλιξε την τούφα γύρω από την ξύλινη λαβή. (Δες ακριβώς, την διαδικασία στο παραπάνω TikTok video)

Προσοχή! Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσεις μία βούρτσα η οποία έχει λαβή, για να μπορέσεις να στριφογυρίσεις τα μαλλιά σου. Αφού ολοκληρώσεις την ίδια διαδικασία σε όλα τα μαλλιά, περιμένεις για 3 ώρες και... είσαι έτοιμη! Για να μην περιμένεις μέσα στην ημέρα σου, μπορείς να κάνεις την διαδικασία αυτή το βράδυ πριν κοιμηθείς, έτσι ώστε, την επόμενη μέρα που θα ξυπνήσεις θα έχεις τα πιο όμορφα κυματιστά μαλλιά. Τόσο απλό!

Η Δανάη Μιχαλάκη έκανε πιο ξανθά τα μαλλιά της και η αλλαγή είναι ιδανική