Coffee manicure! Το καφέ είναι το «νέο κόκκινο» του φθινοπώρου

Ευαγγελία Αλπίδου

Το coffee manicure, έχει γίνει τόσο δημοφιλή γιατί όλες οι καφέ αποχρώσεις μπορούν να ταιριάξουν τέλεια σε κάθε τόνο επιδερμίδας και το κυριότερο να χαρίσουν μία stylish πινελιά στα φθινοπωρινά outfits αυτής της εποχής.

Οι καφέ αποχρώσεις είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της σεζόν. Τριγύρω στη φύση τα φύλλα από τα δέντρα έχουν αρχίσει να χάνουν το καταπράσινο χρώμα τους και να αποκτούν σιγά-σιγά όλες τις αποχρώσεις του καφέ, από τις πιο ανοιχτές μέχρι τις πιο σκούρες. Τα ζεστά ροφήματα όπως το cappuccino και το latte μας συντροφεύουν μέσα στην ημέρα, ενώ η καλύτερη απόλαυση είναι το χουχούλιασμα στον καναπέ μαζί με τα cozy πουλόβερ και την αγαπημένη μας ζεστή κούπα καφέ.

Η καφέ mascara είναι η νέα μαύρη του καλοκαιριού -6 επιλογές που θα χαρίσουν extra όγκο στο βλέμμα

Το coffee manicure είναι κομψό, διαχρονικό και κάθε φθινόπωρο κάνει την εμφάνισή του, απογειώνοντας τα άκρα μας. Τα nail arts, ποικίλουν κάθε φορά, μπορείς να επιλέξεις ένα λαμπερό εφέ, γραμμές και abstract σχέδια τα οποία θα χαρίσουν μία παιχνιδιάρικη πινελιά πάνω στα νύχια. Μπορείς να επιλέξεις, οποιαδήποτε καφέ απόχρωση σου αρέσει, αλλά αν θέλεις να συνδυάσεις παραπάνω από μία σε κάθε νύχι, το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

https://www.instagram.com/p/CxGy1CiOCEO/

Το καφέ είναι το «νέο κόκκινο»!

Το φθινόπωρο του 2024, αντί για το λευκό βερνίκι στο french manicure, επιλέγουμε μία από τις αγαπημένες μας καφέ αποχρώσεις, χαρίζοντας ένα level up στο κλασικό γαλλικό που είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Το καφέ χρώμα έρχεται να γίνει το «νέο κόκκινο» που θα κάνουμε και θα ξανά κάνουμε στο manicure μας αυτή τη σεζόν.

Το coffee manicure, έχει γίνει τόσο δημοφιλή γιατί όλες οι καφέ αποχρώσεις μπορούν να ταιριάξουν τέλεια σε κάθε τόνο επιδερμίδας και το κυριότερο να χαρίσουν μία stylish πινελιά στα φθινοπωρινά outfits αυτής της εποχής. Αν ακόμα το σκέφτεσαι, τα παρακάτω nail arts θα σε βάλουν αμέσως σε cozy mood και θα σε πείσουν να κλείσεις το επόμενο ραντεβού στην μανικιουρίστ σου. Ρίξε μία ματιά...

DIY! Αυτή η μάσκα με καφέ και ζάχαρη θα σε απαλλάξει από την κυτταρίτιδα πριν βγεις στην παραλία