Η καφέ mascara είναι η νέα μαύρη του καλοκαιριού -6 επιλογές που θα χαρίσουν extra όγκο στο βλέμμα

Ευαγγελία Αλπίδου
Η καφέ mascara είναι η νέα μαύρη του καλοκαιριού -6 επιλογές που θα χαρίσουν extra όγκο στο βλέμμα

Αν πιστεύεις, ότι η μαύρη mascara σε αγριεύει, ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις την καφέ mascara...

Η μαύρη mascara είναι το πρώτο beauty προϊόν που θυμάμαι να δοκιμάζω ως παιδί. Ασφαλώς, και το αποτέλεσμα όπως μπορείς να φανταστείς ήταν για γέλια… Παρόλα αυτά, κάθε φορά που έβλεπα τη μητέρα μου να τη φοράει, καθόμουν και την χάζευα. Όσο μεγάλωνα, η μαύρη mascara είχε πάντα τη δική της σταθερή θέση στο νεσεσέρ μου.

Ferretti-bbt-S23-080.jpg

Η καφέ mascara είναι η νέα μαύρη!

Γιατί; Γιατί είναι ένα από τα καλλυντικά που μπορεί να φορεθεί και μόνο του χωρίς ίχνος μακιγιάζ και να απογειώσει μία εμφάνιση. Το sexy βλέμμα και η ένταση που χαρίζει δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με το καλύτερο smokey eye beauty look. Η αγάπη μου για τη μαύρη mascara δε θα φύγει ποτέ, απλά αυτό που κατάλαβα όσο περνούσαν τα χρόνια είναι, ότι θέλω ένα πιο ήσυχο και απαλό αποτέλεσμα για τις all day εμφανίσεις μου.

Ferretti-bbt-S23-036.jpg

Και εκεί δοκίμασα την καφέ mascara... H καφέ mascara κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά με τη μαύρη, μόνο που το αποτέλεσμα είναι πιο απαλό και φυσικό. Αν θέλεις ένα πιο natural μακιγιάζ, το οποίο θα σε συντροφεύει από το πρωί στο γραφείο μέχρι τα early drinks μετά τη δουλειά, η καφέ mascara είναι το προϊόν που ψάχνεις. Η καφέ mascara ταιριάζει τέλεια σε καστανά και σε πράσινα μάτια, κάνοντάς τα να φαίνονται ακόμη πιο έντονα και μεγάλα. Αυτό όμως, δεν σημαίνει, ότι εσύ που έχεις πιο σκούρα απόχρωση δεν μπορεί η καφέ mascara να αναδείξει το βλέμμα σου.

50 shades of pink! 7 ροζ κραγιόν που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ φέτος το καλοκαίρι

Αν λοιπόν, θεωρείς, ότι η μαύρη mascara σε αγριεύει, δοκίμασε την καφέ mascara και θα με θυμηθείς... Στην παρακάτω gallery έχω συγεντρώσει μερικές από τις πιο αποτελεσματικές καφέ mascara που υπάρχουν στην αγορά, οι οποίες χαρίζουν extra όγκο και έντονο, σαγηνευτικό βλέμμα.

Shopping Time:

Αυτοί οι ενυδατικοί οροί θα δώσουν στην επιδερμίδα το boost που έχει ανάγκη τις ημέρες του καύσωνα