Μπορντό χείλη: Aυτά τα 7 κραγιόν ταιριάζουν με όλα τα φθινοπωρινά outfits

Ευαγγελία Αλπίδου
Μπορντό χείλη: Aυτά τα 7 κραγιόν ταιριάζουν με όλα τα φθινοπωρινά outfits
Andrea Adriani/Imaxtree.com

Τα σκούρα κραγιόν δεν είναι όπως τα nude. Θέλουν προσοχή στην εφαρμογή, καθώς φαίνεται η κάθε πιθανή ατέλεια στον τρόπο που τα βάζεις.

Το beauty trend που έρχεται να προστεθεί στο νεσεσέρ μας αυτή την εποχή είναι τα σκούρα κραγιόν. Τα dark χείλη σε συνδυασμό με την λευκή επιδερμίδα έρχονται να δημιουργήσουν τα πιο δυναμικά beauty looks.

Μπορεί το κόκκινο κραγιόν να είναι all time classic, αλλά αυτή την εποχή οι σκούρες αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους. Το βουργουνδί και το μπορντό είναι οι πιο σκούροι τόνοι του κόκκινου που θα σε κάνουν να μην αποχωρίζεσαι από το all day μακιγιάζ σου. Στα catwalks, στο show του Dolce&Gabbana είδαμε τα μοντέλα να φορούν ασπρόμαυρα σύνολα και τα μπορντό χείλη τους να απογειώνουν όλη την εμφάνιση.

4 beauty tips που θα χαρίσουν μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ

Το βαθύ κόκκινο του κρασιού

Dolce-e-Gabb-clp-F23-003.jpg

Η απόχρωση αυτή θυμίζει το βαθύ κόκκινο χρώμα του κρασιού που πίνουμε τους χειμερινούς μήνες μπροστά από το αναμμένο τζάκι. Είναι ένα «ζεστό» χρώμα που έρχεται να γίνει ένα με την επιδερμίδα και με την χρωματική παλέτα που επικρατεί στα F/W ρούχα της σεζόν. Για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα, πρέπει πρώτα να σχεδιάσεις το περίγραμμα με ένα lip pencil στην ίδια ή 1 με 2 τόνους πιο σκούρα απόχρωση από το dark κραγιόν σου. Τα σκούρα κραγιόν δεν είναι όπως τα nude. Θέλουν προσοχή στην εφαρμογή, καθώς φαίνεται η κάθε λεπτομέρεια. Το lip pencil θα σε βοηθήσει να πετύχεις το τέλειο περίγραμμα, θα γεμίσει τα χείλη σου, ενώ θα κάνει το χρώμα να διαρκέσει περισσότερο.

Άγρια και θαμπά μαλλιά; 8 λάδια για επανόρθωση και λάμψη

Πρώτα κάνε απολέπιση με ένα lip scrub

Extra tip: Για να έχεις λεία και απαλά χείλη, πριν εφαρμόσεις το lip pencil και το κραγιόν, κάνε απολέπιση με ένα scrub χειλιών. Το lip scrub θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μία λεία επιφάνεια, ενώ θα συμβάλει στην καλύτερη εφαρμογή και σταθεροποίηση των προϊόντων. Απολεπιστικό scrub για τα χείλη μπορείς να φτιάξεις μέσα σε 2 λεπτά πολύ εύκολα μόνη σου. Πάρε ένα lip balm που δεν χρησιμοποιείς πολύ συχνά και βούτηξέ το μέσα στην καστανή ζάχαρη. Στη συνέχεια, τοποθέτησέ το πάνω στα χείλη και με τα δάχτυλά σου κάνε κυκλικές κινήσεις. Voila!

Dolce-e-Gabb-clp-F23-002.jpg

Το μπορντό κραγιόν είναι από μόνο του ένα classy και εντυπωσιακό χρώμα, γι' αυτό δεν χρειάζεται υπερβολές. Δημιούργησε μία glass βάση, πρόσθεσε ένα μαύρο eyeliner και το μπορντό κραγιόν είναι αρκετό για να χαρίσει ένα level up στο μακιγιάζ σου. Για έξτρα λάμψη μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις από πάνω το διάφανο lip gloss και έτοιμη για τις βραδινές εμφανίσεις σου.

Μην φεύγεις! Τώρα αρχίζει το καλό... Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα καλύτερα και πιο σταθερά μπορντό κραγιόν που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Shopping Time!