Άγρια και θαμπά μαλλιά; 8 λάδια για επανόρθωση και λάμψη

Ευαγγελία Αλπίδου
Άγρια και θαμπά μαλλιά; 8 λάδια για επανόρθωση και λάμψη
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Μόνο με λίγες σταγόνες μπορούν να επαναφέρουν την υγρασία στην τρίχα και την ελαστικότητα.

Τα hair oils είναι από τα must have προϊόντα που υπάρχουν σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλές γυναίκες οι οποίες τα έχουν λίγο παρεξηγημένα.

Συγκεκριμένα, θεωρούν ότι είναι υπεύθυνα για τη λιπαρότητα των μαλλιών. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει! Τα λάδια μαλλιών μένουν επάνω στην τρίχα και της προσφέρουν συνεχή θρέψη. Όταν νιώθεις τα μαλλιά θαμπά και αφυδατωμένα, τα hair oils είναι εκεί για να σου προσφέρουν ενυδάτωση, ενώ θα τιθασεύσουν τις άγριες τρίχες σε χρόνο dt.

Ήρθε η ώρα για μία ανανέωση! 6 hot χρώματα μαλλιών που αξίζει να τολμήσεις τώρα

Είναι ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς τύπους μαλλιών, ενώ με λίγες μόνο σταγόνες μπορούν να επαναφέρουν την υγρασία στην τρίχα και την ελαστικότητα. Τα hair oils δεν χαρίζουν μόνο ενυδάτωση στα μαλλιά, προσφέρουν προστασία από τον ήλιο και τη θερμότητα, φροντίζουν το χρώμα, ενώ κάνουν τα μαλλιά λεία σαν μετάξι.

Ο σωστός τρόπος εφαρμογής

178607962_3817944188253487_2696812235657088012_n.jpg

Ποια είναι η σωστή χρήση τους; Τα λάδια μαλλιών επειδή έχουν μία κάπως λιπαρή υφή δεν συνιστώνται να εφαρμόζονται στη ρίζα. Είναι καλό να τοποθετούνται μετά το μπάνιο σε νωπά ή στεγνά μαλλιά από τη μέση της τρίχας μέχρι τις άκρες. Πρόσθεσε λίγες σταγόνες στην παλάμη σου και στη συνέχεια τρίβοντας το προϊόν εφάρμοσέ το με τον ίδιο τρόπο στις άκρες των μαλλιών έτσι ώστε να πάει το έλαιο παντού. Τα hair oils δεν χρειάζονται ξέβγαλμα. Επίσης, εκτός από την έξτρα λάμψη που χαρίζουν στα μαλλιά, βοηθούν στη μείωση του φριζαρίσματος. Γι' αυτό είναι ένα θαυματουργό προϊόν το οποίο χρησιμοποιείται στο styling των μαλλιών.

Αν παλιότερα είχες κακές εμπειρίες με τα λάδια μαλλιών, ήρθε η στιγμή για να αλλάξεις γνώμη! Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα καλύτερα λάδια μαλλιών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Εγώ λατρεύω να τα δοκιμάζω ξανά και ξανά. Η αίσθηση απαλότητας και το άρωμα που προσφέρουν με συντροφεύει όλη την ημέρα. Μία δοκιμή θα σε πείσει...

Λαμπερή επιδερμίδα και τον χειμώνα; 3 tips για να πεις αντίο στο θαμπό δέρμα