Olive green μανικιούρ: Η νέα τάση θα σε κάνει να βάψεις τα νύχια σου πράσινα

Ευαγγελία Αλπίδου

Το olive μανικιούρ αποπνέει μία σοφιστικέ και ζεστή πινελιά που κολακεύει τα άκρα, ενώ αναδεικνύει το ίδιο όμορφα τόσο το οβάλ όσο και το τετράγωνο σχήμα.

Καλημέρα είπαμε; Δεν είπαμε! Σκεφτήκαμε ότι για να ξεκινήσει η εβδομάδα μας με τον πιο ευχάριστο τρόπο πρέπει να μιλήσουμε για νύχια. Όχι, όμως για οποιοδήποτε μανικιούρ. Για ένα νέο nail trend που έρχεται να απογειώσει τα φθινοπωρινά looks.

Το olive green μανικιούρ είναι η τάση που θα σε κάνει να βάψεις τα νύχια σου πράσινα. Πρόκειται για μία απόχρωση που είναι πολύ κοντά στο ανοιχτό πράσινο χρώμα της ελιάς. Είναι ένας τόνος που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα και δένει τέλεια με την χρωματική παλέτα που επικρατεί στα ρούχα του φθινοπώρου.

Το olive μανικιούρ αποπνέει μία σοφιστικέ και ζεστή πινελιά που κολακεύει τα άκρα, ενώ αναδεικνύει το ίδιο όμορφα τόσο το οβάλ όσο και το τετράγωνο σχήμα. Επιπλέον, είναι ένα χρώμα το οποίο ταιριάζει σε κοντά νύχια, γι' αυτό αν έσπασε αυτές τις μέρες το μανικιούρ σου, μην στεναχωριέσαι καθόλου! Ίσως είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να υιοθετήσεις το trend που θα απογειώσει τα άκρα σου.

Το πράσινο χρώμα συμβολίζει την απόλυτη ηρεμία

274401033_964379597542227_9170926710973349187_n.jpg

@betina_goldstein

Το πράσινο χρώμα συμβολίζει την ασφάλεια, την ηρεμία και την θετικότητα. Γι' αυτό κάθε φορά που θα κοιτάς το μανικιούρ σου θα σου φτιάχνει η διάθεση. Είναι μία κομψή επιλογή θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο μανικιούρ. Παρόλα αυτά, αν θέλεις να προσθέσεις μία διακριτική λεπτομέρεια ή να συνδυάσεις κι άλλα χρώματα μαζί, το λευκό, το χρυσό και το silver είναι από τις must επιλογές.

@olivegreen.png

Η αγαπημένη Margot Robbie, υιοθέτησε κι αυτή τη ζεστή απόχρωση στο μανικιούρ της. Ο nail artist των celebrities Tom Bachik, αποκάλυψε το νέο χρώμα μέσα από ένα στόρι στο Instagram. Αν θέλεις κι εσύ να αντιγράψεις το olive green μανικιούρ, ρίξε μία ματιά στις παρακάτω επιλογές που έχουμε συγκεντρώσει για εσένα.

Olive green μανικιούρ:

120150558_770082710492046_382650975525176533_n-(1).jpg

@jessthrowiton_

Olive green μανικιούρ με λευκή λεπτομέρεια.

@NAILSBY.HAILS.png

@nailsby.hails

Μπορείς να συνδυάσεις και παραπάνω αποχρώσεις μαζί.

@.png

@iramshelton

Το olive βερνίκι αναδεικνύει τέλεια κάθε σχήμα που θα επιλέξεις στο μανικιούρ.

oliveandjune.png

@oliveandjune

Πρόσθεσε χρυσές λεπτομέρειες και κάνε το μανικιούρ σου να φαίνεται super glam.