Teddy Bear Blonde! Το νέο ξανθό που συνδυάζει ψυχρούς και θερμούς τόνους μαζί

Ευαγγελία Αλπίδου

Το χρώμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας το 2024, ταιριάζει τόσο σε ξανθιές όσο και σε μελαχρινές γυναίκες. 

Ήρθε η ώρα να μάθεις για το χρώμα στα μαλλιά που θα κυριαρχήσει το 2024. Πρόκειται για μία απόχρωση με ψυχρούς και θερμούς τόνους μαζί. Κάθε εποχή έχει τα δικά της trends. Τώρα το φθινόπωρο τα καστανά μαλλιά έχουν την τιμητική τους. -Επιτέλους, μία τάση για εμάς τις καστανές! Τι θα ισχύει όμως από τη νέα χρονιά;

Σύμφωνα με τους hair experts, το Teddy Bear Blonde, είναι το νέο ξανθό που θα κάνει το αποτέλεσμα να μοιάζει «πολυτελές». Είναι ένας συνδυασμός από ανοιχτές και σκούρες ανταύγειες που δημιουργούν ένα ντελικάτο αποτέλεσμα. Το ότι συνδυάζει ανοιχτούς και ψυχρούς τόνους μαζί, το κάνει ιδανικό να υιοθετηθεί τόσο από ξανθιές όσο και από μελαχρινές γυναίκες.

Ήρθε η ώρα για μία ανανέωση! 6 hot χρώματα μαλλιών που αξίζει να τολμήσεις τώρα

399742520_18422424619037720_8238173737431544195_n.jpg

@jlo

Το νέο ξανθό είναι «πολυτελές» και «ακριβό»

Το ξανθό της Rosie Huntington-Whiteley έχει έναν συνδυασμό τόνων που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα, ενώ χαρίζει όγκο και κίνηση στα μαλλιά. Αυτό, λοιπόν, είναι το Teddy Bear Blonde! Μία γκάμα από ζεστές, χρυσές και μελί αποχρώσεις δημιουργούν ένα φωτεινό αποτέλεσμα, το οποίο έχει ελαφρώς πιο σκούρα ρίζα και ανοιχτές άκρες.

https://www.instagram.com/p/CxESVyvu7dc/

Το trend αυτό έχει πάρει το όνομα του από τις beauty lovers στο TikTok. Αυτή η χρυσοκαφέ απόχρωση θυμίζει την μαλακή γούνα του αγαπημένου μας βελούδινου παιχνιδιού. Πρόκειται σίγουρα για ένα hair color trend που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας τη νέα χρονιά. Βέβαια, αν θέλεις να φρεσκάρεις από τώρα το βαρετό χρώμα των μαλλιών σου, αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να το τολμήσεις. Καθώς βαδίζουμε προς τον πιο εορταστικό μήνα του χρόνου, το ξανθό χρώμα, Teddy Bear Blonde, θα είναι μία super glam επιλογή που θα συνδυάσεις με το κόκκινο κραγιόν και τα αστραφτερά ρούχα των ημερών, κάνοντας την εμφάνισή σου να μην περάσει απαρατήρητη.

Επιπλέον, αυτό που αξίζει να γνωρίζεις πριν υιοθετήσεις το νέο hair trend είναι ότι δεν απαιτεί συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο. Ακόμα κι αν βγει η ρίζα και κατέβουν τα θερμά και τα ψυχρά highlights το αποτέλεσμα θα μοιάζει απίστευτα φυσικό. Πώς σου φαίνεται;

Short hair, don't care! Η Δανάη Μπάρκα έκοψε τα μαλλιά της καρέ