Το νέο καρέ χαρίζει όγκο και κίνηση στα μαλλιά

Ευαγγελία Αλπίδου
Το νέο καρέ χαρίζει όγκο και κίνηση στα μαλλιά

Το anti-trend καρέ είναι ιδανικό για κοπέλες που έχουν λεπτά μαλλιά και θέλουν να δώσουν παραπάνω όγκο στο look τους.

Οι τάσεις συνεχώς έρχονται και παρέρχονται. Αυτό που σίγουρα δεν θα φύγει ποτέ από τα trends είναι τα καρέ μαλλιά. Το bob cut, είναι το κούρεμα που αγαπούν τα french girls. Είναι κομψό, διαχρονικό και χαρίζει φινέτσα και στιλ σε κάθε εμφάνιση.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει μόνο ένα είδος. Το italian bob, το blunt cut και το bouncy bob είναι μερικά κοψίματα που έχουν αναβαθμίσει το κλασικό καρέ. Έντονες άκρες, πολλά επίπεδα και αφέλειες δημιουργούν μία μεγάλη γκάμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Αν ακόμα έχεις αμφιβολίες, το νέο καρέ θα σε πείσει! Πολύ σωστά, το anti-trend καρέ είναι το κούρεμα που θα κυριαρχήσει παντού τη νέα χρονιά. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το υιοθετήσεις από τώρα.

Φριζάρουν τα μαλλιά σου; 6 προϊόντα που θα καταπολεμήσουν την υγρασία

Το anti-trend καρέ έχει πολλά και διαφορετικά επίπεδα

377452258_18390565174024492_1079443856844202134_n-(1).jpg

@taylor_hill

Πρόκειται, για ένα καρέ το οποίο έχει πολλά επίπεδα. Το μήκος του φτάνει μέχρι τους ώμους, ενώ η κάθε τρίχα έχει διαφορετικές στρώσεις. Τα πολλά επίπεδα που δημιουργεί το anti-trend καρέ δημιουργούν στα μαλλιά έξτρα όγκο και κίνηση. Έτσι, τα μαλλιά φαίνονται αμέσως πιο πυκνά. Το νέο καρέ είναι ιδανικό για κοπέλες που έχουν λεπτά μαλλιά και θέλουν να δώσουν παραπάνω όγκο στο look τους.

Το συγκεκριμένο κούρεμα ταιριάζει σε όλα τα είδη μαλλιών, είτε σγουρά και σπαστά είτε ίσια. Αν έχεις αφέλειες μην φοβηθείς να τολμήσεις αυτό το καρέ στην εμφάνισή σου. Τα πολλά επίπεδα σε συνδυασμό με τις αφέλειες θα πλαισιώσουν γύρω από το πρόσωπο και θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σου. Θα είναι συγχρόνως σέξι και cute.

399091337_335630235735486_4126530072823752854_n.jpg

@hoskelsa

Για να χαρίσεις extra κίνηση στα μαλλιά σου, αντί για ίσια, επίλεξε ένα wavy look. Οι κυματιστές άκρες έχουν από μόνες τους όγκο και θα δώσουν εξαιρετική κίνηση στα μαλλιά. Αν δεν βρήκες κανένα ενδιαφέρον στα προηγούμενα bob cut, ίσως το νέο καρέ είναι η εξαίρεση που ψάχνεις. Καλωσόρισε τον πιο festive μήνα του χρόνου, με μία αλλαγή στην εμφάνισή σου.

Συνέχισε να scrollάρεις για να δεις μερικά από τα anti-trend καρέ, τα οποία θα σε κάνουν να κλείσεις αμέσως ραντεβού στο κομμωτήριο.

@haileybieber.png

@haileybieber.

Η Hailey Bieber, έχεις πολλές και διαφορετικές στρώσεις που χαρίζουν όγκο στα μαλλιά της. Είναι το δικό μας beauty icon!

@gregoryrussellhair.png

@gregoryrussellhair

Τα layers θα τονίσουν ακόμα περισσότερο τα baby lights σου.

@patidubroff.png

@patidubroff

Το wavy look είναι το χτένισμα που θα απογειώσει το νέο καρέ.

@alexisforeman.png

@alexisforeman

Τα διαφορετικά επίπεδα θα αγκαλιάσουν και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου.