Pre-Xmas glam! Shimmer σκιές για να μπεις σιγά-σιγά σε εορταστικό mood

Ευαγγελία Αλπίδου
Pre-Xmas glam! Shimmer σκιές για να μπεις σιγά-σιγά σε εορταστικό mood
Alessandro Zeno/launchmetrics.com/spotlight

Αν δεν σου αρέσουν τα έντονα smokey eye looks, πρόσθεσε λίγη χρυσή ή silver σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού και αυτό το trick θα φωτίσει αμέσως το βλέμμα σου.

Επιτέλους έφτασε η πιο λαμπερή και festive σεζόν! Εντάξει, όχι ακριβώς. Αλλά σε λίγες μέρες θα καλωσορίσουμε τον πιο εορταστικό μήνα του χρόνου. Η πιο glamorous εποχή έφτασε. Γκλίτερ και λάμψεις μας συντροφεύουν σε κάθε εμφάνιση και μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσεις ένα λαμπερό look είναι το μακιγιάζ. Συγκεκριμένα, οι σκιές με shimmer είναι ιδανικές για να απογειώσουν ακόμα και το πιο casual outfit. Καλύπτουν σαν πέπλο το κινητό βλέφαρο και χαρίζουν ένα διαπεραστικό βλέμμα το οποίο κεντρίζει πάντα τις εντυπώσεις. Sparkly σκιές σε έντονα χρώματα θα σε βάλουν αμέσως σε Christmas mood!

Ψάχνεις το ιδανικό ρουζ; Η μοβ απόχρωση ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες

Εκτός από τις κλασικές χρυσές και ασημένιες eyeshadows, επίλεξε μία μοβ, πράσινη, μπλε ή κόκκινη απόχρωση η οποία θα δημιουργήσει την τέλεια αντίθεση με τα total looks των ημερών. Σαμπανιζέ τόνοι θα αναδείξουν τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και θα χαρίσουν έξτρα λάμψη στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αν δεν σου αρέσουν τα έντονα smokey eye looks, πρόσθεσε λίγη χρυσή ή silver σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού και αυτό το trick θα φωτίσει αμέσως το βλέμμα σου. Λίγη mascara και... βουαλά! Είσαι έτοιμη!

Shiatzy-Chen-bks-F23-005.jpg

Για το πρωί στο γραφείο, επίλεξε μία shimmer σκιά σε οποιαδήποτε απόχρωση και πρόσθεσε το αγαπημένο σου nude κραγιόν που έχεις μέσα στην τσάντα σου. Με αυτόν τον τρόπο θα χαρίσεις λάμψη στο office look σου, αλλά θα κρατήσεις και τις ισορροπίες στο μακιγιάζ σου. Για τις βραδινές εξόδους ο καλύτερο συνδυασμός είναι το κόκκινο κραγιόν. Κι όμως! Μη διστάσεις να matchάρεις τις spakly eyeshadows με κόκκινα χείλη. Το αποτέλεσμα εκτός το ότι θα είναι εκτυφλωτικό θα σε βάλει αμέσως σε εορταστικό mood.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις σκιές με γκλίτερ και στρας οι οποίες θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά eye looks. Ρίξε μία ματιά...