Η Βάσια Κωσταρά έκανε αφέλειες και της τονίζουν ακόμα περισσότερο το βλέμμα

Ευαγγελία Αλπίδου

Extra tip: Οι αφέλειες είναι ένα κούρεμα που χρησιμοποιείται και σαν καμουφλάζ για να κρύψουμε τις ρυτίδες γύρω από την περιοχή των ματιών. 

Η Βάσια Κωσταρά είναι μία από τις αγαπημένες σχεδιάστριες του ελληνικού κοινού. Αν ακολουθείς τη Βάσια στα social media θα λατρέψεις την elegant αισθητική και τη φινέτσα που αποπνέει σε κάθε εμφάνισή της.

Καθημερινά μέσα από το Instagram της, μας δίνει έμπνευση και styling tips για να απογειώσουμε το προσωπικό μας στιλ. Τους καλοκαιρινούς μήνες τα manicure που επέλεγε γινόντουσαν αμέσως viral. Με λίγα λόγια μας έκανε όλες να στολίσουμε τα άκρα μας με διακριτικές πολύχρωμες καρδιές. Θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε fashion & beauty icon!

https://www.instagram.com/reel/CsL8oPRI2ND/

Αυτή τη φορά η Βάσια Κωσταρά έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες. Ναι, η Βάσια υιοθέτησε το πιο δημοφιλές κούρεμα των celebrities. Τα curtain bangs, είναι ένα εύκολο κούρεμα το οποίο δεν απαιτεί να πειράξεις το μήκος των μαλλιών. Είναι μία πινελιά που μπορεί να φρεσκάρει τα βαρετά μαλλιά σου. Να τους δώσει κίνηση και όγκο. Ο τρόπος με τον οποίο πλαισιώνονται γύρω γύρω από το μέτωπο και τα μάτια, τονίζει ακόμα περισσότερο το βλέμμα.

405245948_1483363019186514_2213605984612031180_n.jpg

@vassia_kostara

Αν ψάχνεις, δηλαδή, ένα κούρεμα το οποίο θα φρεσκάρει τα μαλλιά σου, οι αφέλειες είναι το κλειδί. Τα μαλλιά της Βάσιας, είναι καστανόξανθα με διακριτικές ανταύγειες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι αφέλειες να φωτίζουν και να γλυκαίνουν ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Επίσης, είναι ένα κούρεμα που δεν απαιτεί ιδιαίτερη συντήρηση. Ακόμα κι αν μεγαλώσουν οι αφέλειες θα δημιουργήσουν έντονα επίπεδα τα οποία θα αγκαλιάσουν τα ζυγωματικά και θα χαρίσουν έξτρα όγκο στα μαλλιά.

Για το styling, θα χρειαστείς μία μεγάλη στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ. Έτσι, θα καταφέρεις να πετύχεις στρογγυλεμένες αφέλειες οι οποίες θα ανοίξουν το βλέμμα και θα το κάνουν απίστευτα σαγηνευτικό.

404269478_349005127713577_3597538309593988485_n.jpg

@vassia_kostara

Extra tip: Οι αφέλειες είναι ένα κούρεμα που χρησιμοποιείται και σαν καμουφλάζ για να κρύψουμε τις ρυτίδες γύρω από την περιοχή των ματιών. Ο τρόπος με τον οποίο αγκαλιάζουν τα μάτια μπορεί να εξαφανίσει μια για πάντα τις ρυτίδες.

Η Katie Holmes υιοθέτησε τα curtain bangs που είχε και στα 90's

Τι λες, είσαι έτοιμη για μια αλλαγή;