Τα καλύτερα highlighter για τις γιορτές -3 νέα tips για το μακιγιάζ των γιορτών

Ευαγγελία Αλπίδου
Τα καλύτερα highlighter για τις γιορτές -3 νέα tips για το μακιγιάζ των γιορτών

Πρόσθεσε λίγο highlighter μέσα στην αγαπημένη σου bodylotion και γέμισε με λάμψη όλο το σώμα σου.

Το μακιγιάζ είναι αυτό που μπορεί να αναδείξει ή να χαντακώσει -πολλές φορές- τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Είναι αυτό που μας συντροφεύει από το πρωί έως το βράδυ, με κάθε outfit και σε κάθε περίσταση. Ένα μακιγιάζ μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Statement lips, cat eye looks, χρωματιστές σκιές και απαλές στρώσεις μπορούν να δημιουργήσουν ένα εκτυφλωτικό μακιγιάζ που θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση.

Βρισκόμαστε στον πιο festive μήνα του χρόνου. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να πειραματιστείς στην εμφάνισή σου. Το μακιγιάζ είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δοκιμάσεις χρώματα, υφές και λάμψεις μαζί. Εκτός από ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και μία τέλεια γραμμή eyeliner, οι λάμψεις είναι το beauty product που θα φωτίσει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου και θα κάνει το μακιγιάζ να γίνει ένα με τα sparkle outfits των ημερών.

Rami-Al-Ali-HC-bks-F23-034.jpg

Οι beauty experts και οι makeup astists, μέσα από τα social media μας δείχνουν σύγχρονα beauty tips τα οποία εξελίσσουν το απλό, καθημερινό μακιγιάζ και του χαρίζουν ένα level up. Για παράδειγμα, το highlighter δεν τοποθετείται, πλέον, μόνο στα ζυγωματικά. Μπορείς να το φορέσεις στα μάτια, στα χείλη και σε σημεία που μέχρι πριν δεν φανταζόσουν. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα highlighters που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά, αλλά και τρία beauty tips που θα απογειώσουν τα festive beauty looks.

Στα μάτια

Shiatzy-Chen-emn-S19-008.jpg

Το highlighter πάνω στο κινητό βλέφαρο θα φωτίσει αμέσως το βλέμμα σου. Αν θέλεις ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα πρόσθεσε μόνο στην εσωτερική γωνία του ματιού, ένα beauty tip που είδαμε πρώτη φορά στο show του Giorgio Armani τη δεκαετία του 80΄.

Στο ντεκολτέ

Blumarine-bty-S22-030.jpg

Λάμψη στο ντεκολτέ; Από εμάς είναι ΝΑΙ! Το highlighter στο ντεκολτέ θα απογειώσει τα κορμάκια και τα festive φορέματα της σεζόν.
Extra tip: Πρόσθεσε λίγο highlighter μέσα στην αγαπημένη σου bodylotion και γέμισε με λάμψη όλο το σώμα σου.

Στα χείλη

Vionnet-emn-F16-005.jpg

Αν θέλεις juicy χείλη σε χρόνο dt, το highlighter είναι το hero piece που θα σου χαρίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορείς να τοποθετήσεις λίγη λάμψη στη μέση των χειλιών, είτε να τονίσεις μόνο το περίγραμμα. Και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα θα είναι extra glow!