Emmy Awards 2024: Οι 3 τάσεις που είδαμε στο κόκκινο χαλί -Βουργουνδί κραγιόν και αφέλειες

Ευαγγελία Αλπίδου
Emmy Awards 2024: Οι 3 τάσεις που είδαμε στο κόκκινο χαλί -Βουργουνδί κραγιόν και αφέλειες

Selena Gomez (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Το κόκκινο χαλί ήταν εντυπωσιακό για άλλη μια φορά, επιβεβαιώνοντας μέσα από τις εμφανίσεις των celebrities, όλα τα κορυφαία trends που περιμένουμε να δούμε το 2024.

Όπως έχεις καταλάβει βρισκόμαστε στην awards season! Τα πιο δημοφιλή βραβεία με του κορυφαίους stars του Hollywood διαδραματίζονται το ένα μετά το άλλο. Και τι σημαίνει αυτό; Ως beauty addicts, παρακολουθούμε με μεγάλη ανυπομονησία και σχολιάζουμε μπροστά από τις οθόνες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και τα beauty looks των celebrities.

The New Rachel: Η Jennifer Aniston ανανέωσε το κούρεμα που λατρέψαμε στις Χρυσές Σφαίρες 2024

Μετά τα Critics Choice Awards, σειρά έχουν τα Emmy Awards. Τα 75α βραβεία Emmy απονεμήθηκαν εχθές το βράδυ και πλήθος celebrities εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με δημιουργίες από τους αγαπημένους μας οίκους και με μοναδικά beauty looks που ολοκλήρωναν τις εμφανίσεις τους με τον πιο stylish τρόπο.

https://www.instagram.com/p/C2JUGO9LLDm/

To κόκκινο χαλί συνεχίζει να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής που σηματοδοτεί τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν μέσα στη χρονιά. Βουργουνδί χείλη, natural makeup και curtain bangs ήταν οι beauty πινελιές που ξεχώρισαν στις επίσημες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Η Selena Gomez, η Jessica Chastain ξεχώρισαν με την παρουσία τους, ενώ η Suki Waterhouse παρευρέθηκε με ένα haute couture φόρεμα και με natural makeup, διανύοντας την πρώτη της εγκυμοσύνη πιο όμορφη από ποτέ.

Το κόκκινο χαλί ήταν εντυπωσιακό για άλλη μια φορά, επιβεβαιώνοντας μέσα από τις εμφανίσεις των celebrities, όλα τα κορυφαία trends που περιμένουμε να δούμε το 2024.

Oι τρεις τάσεις που είδαμε στο red carpet:

Βουργουνδί χείλη

Τα βουργουνδί χείλη είναι μία από τις τάσεις στο μακιγιάζ που είδαμε την προηγούμενη χρόνια. Από ότι φαίνεται θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας και το 2024. Είναι μία σκούρα απόχρωση μεταξύ μαύρου και βαθύ κόκκινου που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Το βουργουνδί κραγιόν μπορεί να φορεθεί και μόνο του χωρίς ίχνος μακιγιάζ, κάνοντας τα χείλη των απόλυτο πρωταγωνιστή στα beauty looks.

The big bow

75th Primetime Emmy Awards - Arrivals

Η Riley Keough με ψηλή αλογοουρά με φιόγκο και με glam makeup look. (AP Photo/Ashley Landis)

Οι φιόγκοι είναι μία από τις τάσεις που περιμέναμε να δούμε το 2024 στα πρώτα red carpets της σεζόν. Μία τάση που θα δούμε τόσο στο χώρο της ομορφιάς όσο και της μόδας. Η Riley Keough, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της κάνοντας μία ψηλή ponytail με φιόγκο και ένα glam beauty look σε γήινες αποχρώσεις.

Κουρέματα με αφέλειες

Η αφέλειες και τα curtain bangs είναι από τα κουρέματα που άνθισαν την δεκαετία του 90'. Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει ένα δυνατό comeback κάνοντας όλα τα it girls να τα υιοθετούν στις εμφανίσεις τους. Η αλήθεια είναι πως ο τρόπος με τον οποίο πλαισιώνονται γύρω από το πρόσωπο έχουν την δυνατότητα να κολακεύουν και να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σε χρόνο dt.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές ακόμα εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο red carpet στα Emmy Awards 2024. Ρίξε μία ματιά...