Mob wife bob: Ένα νέο trend έρχεται να προστεθεί στα καρέ μαλλιά

Ευαγγελία Αλπίδου

Πρόκειται, για ένα μακρύ καρέ με στρογγυλεμένες άκρες που ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου.

Το 2024 έχει μπει πολύ δυναμικά. Καθημερινά εμφανίζονται νέα trends που έρχονται να ταράξουν τα δεδομένα. Το Mob Wife είναι μία τάση που έχει προκαλέσει φρενίτιδα τόσο στο χώρο της μόδας όσο και της ομορφιάς. Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει την clean girl αισθητική με την Hailey Bieber και την Dua Lipa να υιοθετούν στις εμφανίσεις τους ουδέτερες βάσεις, nude αποχρώσεις και μίνιμαλ looks. Όπως όλα δείχνουν το Mob Wife είναι το ακριβώς αντίθετο. Η μετάφραση του όρου που πρεσβεύει η συγκεκριμένη αισθητική είναι «τα καρέ μαλλιά της γυναίκας του μαφιόζου».

Editor’s Choice: Αυτά είναι τα πιο ελαφριά αντηλιακά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τώρα

Η νέα τάση έχει εμπνευστεί από χαρακτήρες ταινιών της δεκαετίας του 90' μέχρι και σήμερα. Ειδικότερα, από την Elvira Hancock του Scarface μέχρι και την Margot Robbie στην ταινία Ο λύκος της Wall Street. Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν ένα ιδιαίτερο στιλ με XL γούνες, δερμάτινες λεπτομέρειες και χρυσά κοσμήματα. Από την άλλη το μακιγιάζ τους είναι πιο έντονο με εκρηκτικά smokey eyes και juicy χείλη.

https://www.instagram.com/p/B_2KSTOKmt1/

Μεσαίου μήκους καρέ με στρογγυλεμένες άκρες

Σήμερα, όμως θα μιλήσουμε για το Mob Wife Bob. Ένα νέο trend που έρχεται να προστεθεί στα καρέ μαλλιά. Πρόκειται, για ένα μακρύ καρέ με στρογγυλεμένες άκρες. Το μήκος του έχει τη δυνατότητα να ταιριάξει τέλεια σε κάθε σχήμα προσώπου. Σκέψου το συγκεκριμένο κούρεμα σε συνδυασμό με vintage γούνες και υπερμεγέθη αξεσουάρ... Θυμίζει το στιλ και το attitude που αντιπροσωπεύουν οι γυναίκες των mob wifes. Οι αφέλειες και τα curtain bangs δημιουργούν ένα sexy και καθηλωτικό βλέμμα, ενώ παράλληλα γλυκαίνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Μαλλιά μεσαίου μήκους: 4 haircuts για εσένα που θες να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά

Όπως όλα δείχνουν η νέα τάση ήρθε για να μείνει! Στα μαλλιά, πρόκειται, για ένα κλασικό και διαχρονικό μεσαίου μήκους καρέ που μπορείς να υιοθετήσεις ανά πάσα στιγμή στην εμφάνισή σου και να χαρίσεις ένα extra level στα looks σου. Συνέχισε να scrollάρεις για να δεις μερικά Mob Wife Bob που έχουμε συγκεντρώσει για εσένα...

419269787_323447690670757_2202503339709607477_n.jpg

@juliesfi

Τα curtain bangs θα γλυκάνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

@babba.png

@BABBA

Οι αφέλειες θα τονίσουν το βλέμμα.

@CASSDIMICO.png

@CASSDIMICO

Μπορείς να υιοθετήσεις πολλά layers για extra όγκο και κίνηση.

@EMRATA.png

@EMRATA

Επίλεξε χωρίστρα στη μέση για ένα πιο elegant look.