Editor’s Choice: Αυτά είναι τα πιο ελαφριά αντηλιακά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τώρα

Ευαγγελία Αλπίδου
Editor’s Choice: Αυτά είναι τα πιο ελαφριά αντηλιακά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τώρα
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Τα παρακάτω αντηλιακά έχουν ανάλαφρη και λεπτόρρευστη υφή και λειτουργούν τέλεια σαν βάση για το μακιγιάζ σου. 

Ποιος σου είπε ότι αυτή την εποχή δεν χρειάζεται η επιδερμίδα σου προστασία από τον ήλιο; Ο ήλιος είναι πάντα στη θέση του, χειμώνα-καλοκαίρι! Και τι σημαίνει αυτό; Ότι η αντηλιακή προσώπου είναι από τα προϊόντα που δεν πρέπει να παραλείπεις στην πρωινή skincare routine. Πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ, εφαρμόζεις σε καθαρή επιδερμίδα μία στρώση από την αντηλιακή σου και σε χρόνο dt έχεις δημιουργήσει μία επιφάνεια η οποία θα λειτουργήσει σαν φίλτρο ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Με πιο απλά λόγια, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Πρέπει όμως να επιλέξεις το κατάλληλο αντηλιακό! Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ! Για να σε βοηθήσουμε να βρεις το σωστό αντηλιακό. Αυτό που θα έχει ανάλαφρη και λεπτόρρευστη υφή, που θα μοιάζει σαν να μη φοράς τίποτα. Βέβαια, υπάρχουν αντηλιακά που λειτουργούν και σαν βάση για το μακιγιάζ σου. Ποια είναι αυτά; Τα έχουμε συγκεντρώσει όλα σε αυτό το άρθρο.

pexels-oleksandr-p-9822568.jpg

Βρήκαμε, λοιπόν, αντηλιακά που είναι ανάλαφρα, προστατεύουν την επιδερμίδα και μπορούν να αντικαταστήσουν το primer σου. Και φυσικά είναι για καθημερινή χρήση, χειμώνα και καλοκαίρι. Συνέχισε να scrollάρεις...

LIERAC-SUNISSIME-BB-FLUIDE-PROTECTEUR-ANTI-AGE-GLOBAL-SPF30-DORE.png

LIERAC, SUNISSIME BB FLUIDE PROTECTEUR ANTI-AGE GLOBAL SPF30 DORE

Η ΒΒ αντηλιακή προστασία χαρίζει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς κηλίδες, ενώ ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Προστασία, ενυδάτωση και τόνωση της επιδερμίδας με ένα και μόνο προϊόν.

KORRES-RED-GRAPE-ANTHLIAKO-SPF50-GIA-DIAFANH-LAMPSH.png

KORRES, RED GRAPE ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ SPF50 ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΗ ΛΑΜΨΗ

Είναι ένα αντηλιακό με ελαφριά υφή που προσφέρει άμεση φυσική λάμψη και προστασία του δέρματος από τη φωτογήρανση. Εκτός από την προστασία που χαρίζει στην επιδερμίδα, είναι η τέλεια βάση για το μακιγιάζ.

SUPERGOOP-SHEERSCREEN-SUNSCREEN-SPF30-PA+++.png

SUPERGOOP, SHEERSCREEN SUNSCREEN SPF30 PA+++

Ένα από τα αγαπημένα μας προϊόντα. Είναι ένα αντηλιακό, ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας, που φοριέται κάτω από το μακιγιάζ. Διαθέτει φίλτρα προστασίας από την UVA και UVB ακτινοβολία. Χαρίζει απίστευτη διάρκεια στο μακιγιάζ.

VICHY-CAPITAL-SOLEIL-UV-AGE-DAILY-SPF50+.png

VICHY, CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY SPF50+

Ένα λεπτόρρευστο αντηλιακό προσώπου χαρίζει διάφανη προστασία και μετατρέπεται σε τέλεια βάση για το μακιγιάζ. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας.

APIVITA-BEE-SUN-SAFE-SPF50-LEPTOREYSTH-KREMA-PROSWPOY.png

APIVITA BEE SUN SAFE SPF50 ΛΕΠΤΟΡΕΥΣΤΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το συγκεκριμένο αντηλιακό προστατεύει το δέρμα από την ακτινοβολία UVA και UVB, ενυδατώνει σε βάθος και είναι αδιάβροχο. Το τελευταίο κράτα το για τους καλοκαιρινούς μήνες!