Τα 5 πιο δημοφιλή χρώματα νυχιών αυτή της σεζόν

Ευαγγελία Αλπίδου
Τα 5 πιο δημοφιλή χρώματα νυχιών αυτή της σεζόν

@smythsisters

Nail arts σε ανοιχτές αποχρώσεις με εντυπωσιακά glossy top coat αποπνέουν διαχρονικό αέρα και chic αισθητική.

Καλή εβδομάδα είπαμε; Εδώ στο beauty department του queen αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την εβδομάδα με τα πιο όμορφα manicure που πρωταγωνιστούν αυτή τη στιγμή στο Instagram. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για κομψά, μίνιμαλ σχέδια και must χρώματα που σύμφωνα με τις nail artists είναι ιδανική επιλογή για αυτή τη σεζόν. Η κάθε απόχρωση είναι super luxury και μπορεί να κάνει τα άκρα μας να φαίνονται όλη την ώρα περιποιημένα.

Melted chocolate: Αυτή η ζεστή απόχρωση δείχνει τα μαλλιά πλούσια και λαμπερά

Πρόκειται για manicure που έρχονται να τονώσουν την αυτοπεποίθησή μας και να γεμίσουν με χρώμα κάθε cozy look. Το black cherry, το σκούρο κόκκινο είναι σαγηνευτικό και μία all time classic επιλογή που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Επίσης, είναι από τα σκούρα χρώματα που αναδεικνύουν τέλεια τα κοντά και τετραγωνισμένα νύχια. Από την άλλη θα δούμε και ανοιχτές αποχρώσεις με εντυπωσιακά glossy top coat που αποπνέουν διαχρονικό αέρα και chic αισθητική.

Αν, λοιπόν, έχεις κλείσει ραντεβού με την μανικιουρίστ σου μέσα στην εβδομάδα, τα παρακάτω nail arts θα σου χαρίσουν απλόχερα έμπνευση. Ρίξε μία ματιά...

Black cherry

@harrietwestmoreland6.png

@harrietwestmoreland

Το βουργουνδί manicure είναι θηλυκό και πιο διαχρονικό από οποιοδήποτε άλλο nail trend. Είναι η τέλεια επιλογή για κοντά νύχια, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις χρωματικές παλέτες.

Matcha green

@paintedbyjools).png

@paintedbyjools

Ένα απαλό χρώμα που θα φέρει την άνοιξη στα cozy looks της σεζόν. Το macha manicure μπορεί να φωτίσει τα άκρα σε δευτερόλεπτα.

Tomato red

@smythsisters1.png

@smythsisters

Ένα all time classic manicure που μπορείς να το κάνεις χειμώνα-καλοκαίρι. Είναι θηλυκό και super σέξι.

Glazed donut

@paintedbyjools!.png

@paintedbyjools

Το glazed donut manicure το είδαμε πρώτη φορά στο αγαπημένο beauty icon, Hailey Bieber πριν από δύο χρόνια. Αυτό το λαμπερό φινίρισμα πάνω στα νύχια είναι το απόλυτο detail σε κάθε modern chic look.

Simple nails

@nailartbyqueenie43.png

@nailartbyqueenie

Αν θες να πειραματιστείς με abstract nail arts, επίλεξε μία ουδέτερη, clean βάση και χάρισε μία παιχνιδιάρικη πινελιά στο manicure σου.

6 iconic hairstyles που ξεχωρίσαμε στις street style εμφανίσεις στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης