6 iconic hairstyles που ξεχωρίσαμε στις street style εμφανίσεις στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Ευαγγελία Αλπίδου
6 iconic hairstyles που ξεχωρίσαμε στις street style εμφανίσεις στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Big bows, παιχνιδιάρικα hair clips, περίτεχνοι κότσοι και αλογοουρές πλημμύρισαν τους δρόμους της Νέας Υόρκης με τα ωραιότερα spring hair trends.

Ο Φεβρουάριος, είναι ο μήνας που διαδραματίζονται τα μεγαλύτερα fashion shows όλου του κόσμου. Ως beauty editors, παρακολουθούμε με μεγάλη ανυπομονησία τα χτενίσματα και τα μακιγιάζ των μοντέλων στις πασαρέλες, καθώς μας προμηνύουν τις τάσεις που θα δούμε μέσα στη χρονιά. Σήμερα, είναι η τελευταία ημέρα από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και εκτός από τα εντυπωσιακά runways και τα beauty looks με κρύσταλλα που ξεχωρίσαμε στο show του Cowan, το ενδιαφέρον μας μονοπώλησαν οι street style εμφανίσεις των it girls.

NYFW: Κρύσταλλα στο μακιγιάζ, έντονα smokey eyes και χτενίσματα από τα 80s ξεχώρισαν στα catwalks

Οι fashionistas, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και δημιουργήσαν iconic hairstyles τα οποία απογείωναν τα looks τους. Big bows, παιχνιδιάρικα hair clips, περίτεχνοι κότσοι και αλογοουρές πλημμύρισαν τους δρόμους της Νέας Υόρκης με τα ωραιότερα spring hair trends. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να scrollάρεις για να δεις μερικά από τα πιο stylish χτενίσματα που συγκεντρώσαμε για εσένα από τις street styles εμφανίσεις.

Flower hair clip

New-York-str-F24-1161.jpg

Happy Valentine' s Day! Ένα cute hairstyle που μπορείς να επιλέξεις να κάνεις σήμερα στην date night εμφάνισή σου. Πιάσε τα μαλλιά σου μία χαμηλή αλογοουρά, δημιούργησε μία XL πλεξούδα και απογείωσέ την με ένα μεγάλο scrunchies.

Valentine’s Day: 10 μίνιμαλ manicure που θα θες να τα κάνεις ακόμα και αν είσαι single!

Ο φιόγκος κυριαρχεί παντού

Ο big bow είναι παντού! Το coquette trend είναι μία τάση που έχουμε να δει να κυριαρχεί στα red carpets και στα catwalks στα μεγαλύτερα shows του κόσμου. Τα it girls ξέρουν να προσθέτουν στα μαλλιά hair clips και κορδέλες δημιουργώντας μικρούς και μεγάλους φιόγκους οι οποίοι προσαρμόζονται σε κάθε μήκος και τύπο μαλλιών. Είναι ένα αξεσουάρ που θα απογειώσει τα ρομαντικά outfits σου.

Funky hair accessories

Είτε πιάσεις τα μαλλιά σου κότσο και προσθέσεις χρωματιστά hair clips, είτε μπλέξεις ενδιάμεσα κρίκους και αξεσουάρ που μοιάζουν με κοσμήματα το αποτέλεσμα θα είναι... WOW! Ένα funky hairstyle μπορεί να σου φτιάξει αμέσως τη διάθεση και να γεμίσει με χρώμα τα outfits σου.

Χαμηλές αλογοουρές με χρώμα

New-York-str-F24-0091.jpg

Βάλε τη φαντασία σου και δημιούργησε μοναδικά χτενίσματα με οποιοδήποτε αξεσουάρ έχεις στο σπίτι. Το σίγουρο είναι ότι θα απογειώσεις σε δευτερόλεπτα την κλασική ponytail και το συνολικό look σου.