Ο οίκος Burberry συναντά τη μουσική για το άρωμα του Burberry Body

Οι The Feeling δημιούργησαν αποκλειστικά για το άρωμα Burberry Body ένα soundtrack που αντιπροσωπεύει τον αισθησιασμό και τη φιλοσοφία του αρώματος.

Ο οίκος Burberry συνεργάστηκε με τη Βρετανική μπάντα The Feeling για να δημιουργήσει το soundtrack για το Burberry Body, την πιο αισθησιακή γυναικεία καμπάνια του οίκου για άρωμα μέχρι σήμερα. Μία πρωτοπορία για πολυτελή μάρκα μόδας, το Rosé κυκλοφόρησε ως single με ένα αποκλειστικό μουσικό video, διαθέσιμο από το iTunes.

«Η μουσική είναι μία πολύ σημαντική έκφανση του κόσμου Burberry και με το λανσάρισμα του Burberry Body θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα συμβολικό soundtrack που να αντιπροσωπεύει τον αισθησιασμό και τη φιλοσοφία του αρώματος. Δουλέψαμε με τους The Feeling, μία μπάντα που από καιρό θαύμαζα, πάνω σε μία ακουστική ηχογράφηση του Rosé στην Abbey Road. Αυτή η αποκλειστική διασκευή ενσωματώνει με έναν μοναδικό τρόπο τη διάθεση και το πνεύμα της καμπάνιας Burberry Body» λέει ο Christopher Bailey, Burberry Chief Creative Officer.

«Θέλαμε να κάνουμε κάτι μοναδικό με το αρχικό τραγούδι Rosé για την καμπάνια του Burberry Body, και πήγαμε στην Abbey Road όπου το ηχογραφήσαμε ακουστικά. Το κρατήσαμε πολύ απλό, αλλά τα έγχορδα του έδωσαν μία εκλεπτυσμένη αίσθηση και επίσης ενδυνάμωσαν τα συναισθήματα στο τραγούδι (είναι υπέροχο το γεγονός ότι το Rosé αναδημιουργήθηκε με αυτό τον τρόπο) και ήταν τιμή να δουλέψουμε με τον οίκο Burberry πάνω σε αυτή την καμπάνια, ο οίκος έχει μία μοναδική σύνδεση με τη μουσική» λέει ο Dan Gillespie-Sells των The Feeling.

Ο οίκος Burberry έχει μακροχρόνια συνεργασία με τη Βρετανική μουσική αναπτύσσοντας, υποστηρίζοντας και καλλιεργώντας Βρετανικά ταλέντα και χρησιμοποιώντας την ενέργεια της μουσικής στις διάφορες δραστηριότητες του. «Οι The Feeling είναι μία μπάντα την οποία πάντα θαύμαζα, έχουν απίστευτο μουσικό ταλέντο, μία εθιστική ενέργεια και έναν μοναδικό ήχο. Λατρεύω τη διαχρονική και συναισθηματική φωνή του Dan, η οποία ταιριάζει απόλυτα στο soundtrack του Burberry Body με το όμορφο πιάνο, τα έγχορδα και τις ρομαντικές δεύτερες φωνές» συμπληρώνει ο Christopher Bailey.