Αυτο είναι το νέο trend στα δαχτυλίδια αρραβώνων που πρέπει να ξέρεις αν πρόκειται να παντρευτείς

Αυτο είναι το νέο trend στα δαχτυλίδια αρραβώνων που πρέπει να ξέρεις αν πρόκειται να παντρευτείς

Το ένα τρίτο των brides to be φέτος φοράει ένα από αυτά!

GettyImages 908732624
GettyImages 167264876 1
GettyImages 167863706 copy

Από την ανακοίνωση του γάμου της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry, έχουμε καταναλώσει πολύ χρόνο να μιλάμε για το νυφικό της και έχουμε «παραμελήσει» κάπως το πανέμορφο δαχτυλίδι αρραβώνων της μελλοντικής Δούκισσας του Sussex. To χρυσό κόσμημα έχει τρεις κλασικές πέτρες με διαμάντια - οι εξωτερικές δύο προϋπήρχαν σε δαχτυλίδι της Πριγκίπισσας Diana και η μέση προέρχεται από τη Μποτσουάνα- και είναι τόσο κομψό κα φινετσάτο που δύσκολα περνάει απαρατήρητο. Και παρατηρώντας την φρενίτιδα που προκαλεί στα Μέσα οτιδήποτε έχει να κάνει με τον πριγκιπικό γάμο θα ποντάραμε πως το 2018 η επικρατούσα τάση στα δαχτυλίδια αρραβώνων θα ακολουθούσε τα «βήματα» της επιλογής της Meghan… πέσαμε όμως έξω!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Gemporia, μίας βρετανικής εταιρείας λιανικής πώλησης κοσμημάτων, το 40% των δακτυλίων αρραβώνων που πωλούνται αυτή τη στιγμή στον πλανήτη έχουν έγχρωμες πολύτιμες πέτρες, σημειώνοντας αύξηση 15% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Τα μισά από τα δαχτυλίδια αρραβώνων με πολύτιμους λίθους που πωλούνται είναι από τανζανίτη και βγαίνει σε μία εκτυφλωτική μοβ απόχρωση, με αυτά από ρουμπίνι και ζαφείρι να ακολουθούν. Καμία σχέση δηλαδή με αυτό το κλασικό σχέδιο –και χρώμα- που φοράει η Markle.

O Salim Hasbani, διευθυντής στο κοσμηματοπωλείο Tresor στο Παρίσι, μίλησε στο βρετανικό site μόδας Who What Wear και έδωσε και αυτός τη δική του εξήγηση για αυτή τη «χρωματιστή» τάση του φετινού έτους. «Αυτή τη στιγμή είναι όλα τα σχέδια που πωλούνται είναι μοναδικά και αυτό οφείλεται στα χρωματιστά πετράδια τους. Η επιλογή ενός τέτοιου κοσμήματος είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δείξει η νύφη την ατομικότητά της και να έχει μια πέτρα τόσο ξεχωριστή όσο εκείνη, όπως ένα ζαφείρι, ένα ρουμπίνι ή ένα έγχρωμο διαμάντι.» Αν, λοιπόν, το δαχτυλίδι αρραβώνων σου θέλεις να μείνει αξέχαστο, τώρα ξέρεις τον τρόπο!

Δες επίσης: Tα Cocoandsilk υποδέχονται τη νέα σεζόν με την πιο φωτεινή, καλοκαιρινή συλλογή ρούχων