Bachelorette: Τι μπορείς να οργανώσεις ανάλογα με το budget σου

Πατουχέα Μαριάννα
Bachelorette: Τι μπορείς να οργανώσεις ανάλογα με το budget σου

Το πιο μεγαλειώδες γυναικείο bachelor θα είναι το δικό σου

Ας ξεκινήσουμε με μια παραδοχή. Ο γάμος είναι μια άκρως πολυέξοδη υπόθεση και ο προγραμματισμός του απαιτεί γερές οικονομίες στην άκρη. Είτε ετοιμάζεσαι να κάνεις έναν πολιτικό γάμο είτε θα ντυθείς νυφούλα με παπά και με κουμπάρο, τα έξοδα είναι πολλά και το ξέρω. Βέβαια, όσα κι αν κληθείς να ξοδέψεις, δε μπορείς να μην οργανώσεις ένα bachelor πάρτι. Μην ξεχνιόμαστε, αυτό θα είναι το τελευταίο ξέφρενο πάρτι σου ως single και οφείλεις να το γιορτάσεις.

Το οικονομικό bachelor

Επειδή το ονομάσαμε οικονομικό δε σημαίνει ότι θα είναι και κάτι πρόχειρο ή ανούσιο. Θυμάσαι το αγαπημένο στέκι της παρέας που ανέκαθεν μαζευόσασταν; Ναι, για αυτό το μπαράκι που έχει ακούσει τον πόνο σας, τις χαρές σας, του χωρισμούς σας και τελικά το πολυπόθητο I do λέω. Κανόνισε μια βραδιά χωρίς προηγούμενο με άφθονα γέλια, στιγμές χαράς, cocktail και χορό μέχρι πρωίας με τις αγαπημένες σου φίλες και θα δεις που και αξέχαστο θα σας μείνει και πολύ καλά θα περάσετε και μια περιουσία δε θα δώσεις.

Το σπιτικό bachelor

Αν σου ακούγεται πρόχειρο, άσε με να σε προλάβω και να σου πω ότι στο σπίτι μπορούν να γίνουν τα πιο αξέχαστα πάρτι. Διώξε τον μέλλοντα σύζυγο (γλυκά) και φώναξε τις πιο αγαπημένες σου φίλες για να μαγειρέψετε, να πιείτε και να θυμηθείτε τις πιο όμορφες στιγμές της εργένικης ζωής σας μέχρι να σας βρει το φως του πρωινού ήλιου. Διακόσμησε όμορφα τον χώρο σου, βάλε τη φαντασία σου και σου υπόσχομαι ότι το πάρτι σου θα αφήσει εποχή (χωρίς να σε αφήσει άφραγκη).

7f6b6ab291f3b5b1aa4d135d37046daf

Το χαλαρωτικό bachelor

Το budget σου επιτρέπει να ξεφύγεις από το αγαπημένο σου μπαράκι και να επισκεφθείς με τις φίλες σου ένα ξενοδοχείο ή ένα spa. Δε χρειάζεται να μείνετε μέρες ή να δοκιμάσετε κάθε μα κάθε υπηρεσία, αρκεί να απολαύσετε ένα ομαδικό μασάζ και μερικές ώρες χαλάρωσης στην πισίνα. Την ίδια μέρα μπορείτε να βγείτε για φαγητό και κάπως έτσι να κλείσετε το κεφάλαιο της single ζωής όσο πιο χαλαρωτικά γίνεται.

265558d98f4dcebf111b7273c53513ea

Το καλοκαιρινό bachelor

Στην κατηγορία αυτή το budget μπορεί να κινηθεί από χαμηλά μέχρι πολύ (πολύ) ψηλά. Αν έχεις στην άκρη τις οικονομίες σου για ένα άνευ προηγουμένου πάρτι, κλείσε εισιτήρια και φτιάξε βαλίτσες για το πιο αξέχαστο διήμερο που θα γίνει σε.. νησί. Ναι, μπορείς να νοικιάσεις ένα υπέροχο σπίτι –έστω για ένα βράδυ- και δυο μέρες να είστε εσείς, ο ήλιος και η θάλασσα. Εντάξει, και μερικά ποτά παραπάνω.

Το θαλασσινό bachelor

Αν η νύφη (εσύ δηλαδή) ή αν οι φίλες της (λες να στο κάνουν έκπληξη;) είναι κορίτσια της θάλασσας μπορούν να νοικιάσουν ένα σκάφος και να γιορτάσουν εν πλω το τελευταίο single ΣΚ. Σου ακούγεται κοστοβόρο; Αν το budget δεν επιτρέπει υπερβολές μπορείς να αντικαταστήσεις το σκάφος με το πλοίο της γραμμής και να περάσετε μια μέρα κάπου στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Αλλιώς, ένα φουσκωτό ή ιστιοπλοϊκό σκάφος μόνο για εσάς θα μείνει σίγουρα αξέχαστο.

0d4817fde904da0e86d3a753d3653eb6 copy

Δες και αυτό:

Ποια νησιά είναι είναι τα καλύτερα για γυναικεία bachelor;

5 ιδέες για να οργανώσεις το πιο επιτυχημένο Bachelorette Party