Επαγγελματίας παράνυφος αποκαλύπτει: Τα 5 λάθη που κάνουν όλες οι νύφες (κι οι γαμπροί)

Κατερίνα Ιωακείμ
Επαγγελματίας παράνυφος αποκαλύπτει: Τα 5 λάθη που κάνουν όλες οι νύφες (κι οι γαμπροί)

"Ήμουν παράνυφος σε 100 γάμους. Ξέρω τι θα κάνεις λάθος στο γάμο σου"! Νυφούλες το νου σας! 

Πώς θα σου φαινόταν να είχες για προσωπική σύμβουλο στον γάμο σου μια επαγγελματία παράνυφο; Τρελό δεν είναι; Κι όμως! Υπάρχει ένα κορίτσι που τα έχει δει όλα σε γάμους και ξέρει ακριβώς τι λάθος θα κάνεις εσύ στον δικό σου γάμο!

Αν ετοιμάζεσαι να ντυθείς νυφούλα ή αν η κολλητή/ συνάδελφος/ ξαδέρφη/ κουμπάρα σου σχεδιάζει τον γάμο της και σε σέρνει σε όλα τα ανθοπωλεία της χώρας να βρείτε την τέλεια ανθοδέσμη για το νυφικό της (το οποίο δεν έχει διαλέξει ακόμα), η γνώμη της Jen Glantz σε ενδιαφέρει πολύ. Εγώ την γνώρισα εντελώς τυχαία ένα απόγευμα στις σελίδες του Kindle όπου υπάρχουν δύο βιβλία της, το "Όλοι μου οι φίλοι έχουν αρραβωνιαστεί" και το Για πάντα παράνυφος (Για ενοικίαση): Ιστορίες για την ενηλικίωση, την αναζήτηση της αγαπης και τους γάμους εντελώς άγνωστων ανθρώπων".



"Όταν ξεκίνησα την επιχείρησή μου «Bridesmaid for Hire» πριν έξι χρόνια δεν είχα καμία ιδέα από γάμους, νύφες και μπομπονιέρες. Σήμερα, όμως, ω σήμερα ξέρω πολλά! Σαν παράνυφος σε γάμους ξένων ανθρώπων έχω μάθει τα μυστικά της δουλειάς σαν… ο προσωπικός βοηθός της νύφης, ο ανεπίσημος ψυχολόγος, ο ειρηνοποιός και ο ειδικός για την επίλυση προβλημάτων της τελευταίας στιγμής που κανείς δεν είχε προβλέψει», λέει η Jen Glantz στον Insider και αποκαλύπτει τα λάθη που κάνουν όλες οι νύφες και οι γαμπροί στον γάμο τους (μήπως και σε προλάβει να μην το ζήσεις κι εσύ αυτό το… δράμα αλλά να ευχαριστηθείς τον γάμο σου σε όλο του το μεγαλείο!


https://www.instagram.com/p/CNFgyLnFl7f

Μπες στην gallery και κράτα σημειώσεις: