Αυτή η γαμήλια χαρτοπετσέτα είναι το νέο trend στους γάμους (photos)

Αυτή η γαμήλια χαρτοπετσέτα είναι το νέο trend στους γάμους (photos)

Ένα ακόμα ξεχωριστό και αστείο γαμήλιο trend.

Πολλά ήταν εκείνα που στερήθηκαν οι νύφες του 2020. Λαμπερούς προσκεκλημένους, ονειρεμένες τοποθεσίες, το ταξίδι του μέλιτος, ακόμα και τον ίδιο τον γάμο τους που τον είδαν να αναβάλλεται ή να ακυρώνεται ακόμα.

Η ζωή συνεχίζεται, οι εμβολιασμοί προχωρούν, τα self tests σώζουν την παρτίδα των γάμων φέτος και όλα δείχνουν πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι λίγο καλύτερο για τις νύφες αλλά και για τα ζευγάρια που σκοπεύουν να παντρευτούν.

Κι επειδή γάμος χωρίς trends δεν γίνεται, αυτή τη φορά, ένα διαφορετικό και γεμάτο χιούμορ trend είναι ιδανικό για τα πιο cool ζευγάρια που δεν φοβούνται να τρολάρουν.

Μιλάμε για τις trivia napkins ή αλλιώς τις χαρτοπετσέτες που μας δίνουν τυπωμένες πληροφορίες του ζευγαριού, γεμάτο χιούμορ.

Πώς έγινε η γνωριμία, πού θα γίνει το ταξίδι του μέλιτος και άλλα στοιχεία γίνονται facts τυπωμένα στις πετσέτες και χαρίζουν χαμόγελα στους προσκεκλημένους.


https://www.instagram.com/p/CLuJtWYApCN
Αν η ιδέα της τυπωμένης πετσέτας σου αρέσει αλλά δεν παντρεύεσαι, σκέψου πως είναι ιδανική για κάθε πάρτι, ακόμα και εκείνο των γενεθλίων ή του baby shower. Πάρε ιδέες παρακάτω.