Παντρεύεσαι το 2022; Οι τάσεις στα νυφικά για να διαλέξεις

Μαρία Ροδίτη
Παντρεύεσαι το 2022; Οι τάσεις στα νυφικά για να διαλέξεις

Δαντέλα ή mini νυφικό; Το 2022 έχει τάσεις για όλα τα στυλ!

Η προετοιμασία ενός γάμου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ας μη λέμε ψέματα! Έχει τρέξιμο, άγχος, αγωνία για το αν όλα θα πάνε έτσι όπως τα έχεις φανταστεί.

Αν, λοιπόν, από τώρα έχεις σχεδιάσει τον γάμο σου για το 2022, απλά μπράβο! Είσαι προνοητική, έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου και δεν χρειάζεται να σε πιάσει πανικός για τίποτα.

Κι αν αναρωτιέσαι με τι πρέπει να ξεκινήσεις… η απάντηση είναι μία: με το νυφικό σου!

Αγχώνεσαι για το bridal μακιγιάζ σου; 7 celebrity make up artists σου κάνουν προτάσεις

Μην πελαγώσεις με τα άπειρα νυφικά που θα δεις

Μέχρι να καταλήξεις στο νυφικό των ονείρων σου θα πέσουν στα χέρια σου άπειρα περιοδικά και… sites με νυφικά.

Δαντέλες, cut-outs, διαφάνειες, κρύσταλλα και πολλές άλλες λεπτομέρειες είναι σίγουρο ότι θα σε κάνουν να μπερδευτείς και ίσως να αγχωθείς. Μην πέσεις σε αυτήν την παγίδα!



Πρώτα, καλύτερα να δεις τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα νυφικά το 2022 και μετά να απορρίψεις αυτές που δεν σε εκφράζουν και δεν ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου. Στο τέλος, και μετά από δοκιμές που έχεις κάνει στα κομμάτια που σε εντυπωσίασαν, θα μπορέσεις να βρεις το bridal dress των ονείρων σου.

Οι τάσεις στα νυφικά για το 2022

Τα bridal trends του 2022 τα έχουν όλα! Είναι πραγματικά για κάθε στυλ και για κάθε προσωπικότητα.

Αν είσαι ρομαντικό κορίτσι, μπορείς να φορέσεις στον γάμο σου ένα νυφικό από δαντέλα ή τούλι. Αν, από την άλλη, θέλεις να κάνεις τη διαφορά, τα εκκεντρικά νυφικά- με oversized μανίκια, έντονες διαφάνειες και κρύσταλλα- είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις του 2022.

https://www.instagram.com/p/CTiDjcwJuEB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχω τάση, όμως, και για εσένα που δεν θέλεις να είσαι μια συμβατική νύφη. Για εσένα που είσαι party girl και θέλεις να μετατρέψεις τον γάμο σου- αισθητικά και κυριολεκτικά- στο απόλυτο πάρτι του 2022.

Βάλε mini νυφικό, ή λευκό party, sequined dress και γίνε η πιο hot & cool νύφη του 2022.

Μη φύγεις! Στην gallery σού έχω όλες τις τάσεις στα νυφικά για το 2022, που θα σε κάνουν… να ανυπομονείς για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σου!

Cover photo: @gelinlikler_style