Παντρεύεσαι; 6 πρωτότυπες ιδέες για να υποδεχτείς τους καλεσμένους στη δεξίωση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Παντρεύεσαι; 6 πρωτότυπες ιδέες για να υποδεχτείς τους καλεσμένους στη δεξίωση

Το γαμήλιο πάρτι είναι οι στιγμές που θα θυμάσαι περισσότερο από όλες.

Η φθινοπωρινή wedding season έχει ξεκινήσει κι επίσημα πια, και ο ένας γάμος διαδέχεται τον άλλον. Η φετινή χρονιά θα έχει πολλούς γάμους και βαφτίσεις και αυτό οφείλεται στην πανδημία μιας και πέρυσι ακυρώθηκαν πολλά events εξαιτίας της.

Αν ο δικός σου γάμος άνηκε μέσα σε αυτούς και μεταφέρθηκε, τότε ξέρεις από πρώτο χέρι για τι πράγμα μιλάμε. Το φθινόπωρο είναι μία ιδανική εποχή για γάμους, αφού έχει τον ιδανικό καιρό (ούτε πολύ κρύο, ούτε ζέστη). Κι έφτασε επιτέλους η στιγμή που περιμένεις.

Τι γίνεται όμως με το καλωσόρισμα των καλεσμένων σου στο γαμήλιο πάρτι; Αν είναι το μόνο κομμάτι που εκκρεμεί για να ολοκληρώσεις τις ετοιμασίες σου υπάρχουν μερικές πολύ όμορφες ιδέες που μπορείς να αντιγράψεις.

Πάντρεψες την κολλητή σου; 15 instagram captions για να βάλεις στις φωτογραφίες σου

Φτιάξε γρανίτες για welcome drink

Θέλεις να ξεκινήσεις το πάρτι με λίγη χαρά; Πρόσφερε στους καλεσμένους σου γρανίτες για να δώσεις τον ρυθμό. Φτιάξτε γρανίτες στη γεύση που προτιμάς και σέρβιρέ τις μέσα σε ένα ποτήρι prosecco.

Το «welcome note» θα δώσει άλλη εικόνα στη δεξίωση σου

Το να καλωσορίσεις τους καλεσμένους σου με ένα τρυφερό μήνυμα, βγαλμένο από την καρδιά σου, είναι σίγουρα μια πολύ όμορφη ιδέα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο μάλιστα αν έχεις κλείσει κάποια δωμάτια για τους καλεσμένους που έρχονται από πιο μακριά, γράφοντας ένα προσωποποιημένο μήνυμα σε ένα καλάθι με κρασί και γλυκά, που θα τους περιμένει στο δωμάτιό τους.



Η σαμπάνια μπορεί να κάνει τη δεξίωση top

Γιατί να περιμένεις να ξεκινήσει το πάρτι για να σερβίρεις σαμπάνια στους καλεσμένους σου; Η σαμπάνια είναι το καλύτερο welcome drink. Μπορείς είτε να την έχεις έτοιμη σε ποτήρια στην είσοδο του χώρου της δεξίωσης ή να τη σερβίρουν όσο οι καλεσμένοι βρίσκονται όρθιοι και περιφέρονται στον περιβάλλοντα χώρο.

Τα welcome drinks είναι η ευχάριστη νότα της βραδιάς

Αν δεν προτιμάς τη σαμπάνια και θέλεις να έχεις περισσότερες επιλογές και ίσως πιο δροσιστικές πες «ναι» σε ένα φρουτώδες mocktail, σε ένα ελαφρύ fruit punch ή ακόμη και σε κάποια σπιτική λεμονάδα ή βυσσινάδα.

Παντρεύεσαι το Φθινόπωρο; 10 προσκλητήρια που θα σου δώσουν έμπνευση

Το photo booth είναι η ψυχή του πάρτι

Γίνεται γαμήλιο πάρτι χωρίς photo booth; Η απάντηση είναι όχι. Στήσε ένα photo booth παραπλεύρως του χώρου της δεξίωσης, βρες τα ιδανικά props και άσε τους φίλους και τους συγγενείς να κάνουν παιχνίδι με τις φωτογραφίες.

wedding party2

Βάλε τους γονείς σας στο παιχνίδι

Αν δεν θέλεις το καλωσόρισμα να είναι απρόσωπο με κάποιο μέλος του προσωπικού, βάλε τους γονείς σας να καλωσορίσουν τους καλεσμένους. Αυτός είναι ένας πολύ γλυκός τρόπος για να εμπλέξεις τους γονείς σας περισσότερο και να τους βάλεις μπροστά και στο επίκεντρο της μεγάλης σας ημέρας.