Bride to be! Οι 5 πιο hot τάσεις στα δαχτυλίδια αρραβώνων το 2022

Μαρία Ροδίτη
Bride to be! Οι 5 πιο hot τάσεις στα δαχτυλίδια αρραβώνων το 2022

Το μονόπετρο είναι το δαχτυλίδι που θα επισφραγίσει τη σχέση σου. Γιατί να μην είναι -εκτός από κομψό- και on trend τη νέα χρονιά;

Τάσεις δεν υπάρχουν μόνο στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας. Ναι, μπορεί εκεί να δίνουμε εμείς οι γυναίκες όλη την προσοχή και το ενδιαφέρον μας, όμως… trends βρίσκουμε και στη διακόσμηση και στους γάμους. Και εδώ ακριβώς θα σταθώ σήμερα: στο θέμα γάμος ή καλύτερα στον αρραβώνα.

Αν η σχέση σου πάει από το καλό στο καλύτερο, αν έχεις συζητήσει με τον σύντροφό σου το ενδεχόμενο γάμου, τότε πρέπει όλο αυτό να γίνει και σωστά. Να σου δώσει το μονόπετρο και να σου κάνει επίσημη πρόταση. Τι; Μισές δουλειές θα κάνουμε; Όχι, φυσικά.

Και στα μονόπετρα, λοιπόν, υπάρχουν τάσεις το 2022 και ήρθε η ώρα να τις ανακαλύψεις. Ξέρεις… Για να αρχίσεις με τον τρόπο σου και τη γλύκα σου να τον ενημερώνεις διακριτικά τι να επιλέξει για να σε πείσει - επιτέλους- να πεις το μεγάλο «ναι».

PROSKLITIRIO1

Cheers to winter! 10 ιδέες για το προσκλητήριο του γάμου σου

#1 Δαχτυλίδι με δύο ή τρία διαμάντια

Τα «toi et moi» δαχτυλίδια αρραβώνων – έτσι λέγονται τα διαμαντένια δαχτυλίδια με δύο ή τρεις πέτρες- είναι super hot τάση το 2022.

Τα δαχτυλίδια με δύο πέτρες, συγκεκριμένα, αντιπροσωπεύουν μια «ιστορία αγάπης και συνεργασίας» και έχουν τις ρίζες τους… στην εποχή του Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Ω, ναι! Αυτό το στυλ δαχτυλιδιού μεσουράνησε στα 1796 όταν ο Ναπολέοντας αρραβωνιάστηκε τη Josephine de Beauharnais δίνοντάς της ένα τέτοιο δαχτυλίδι.

emrata ring

Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Emily Ratajkowski

Τώρα… στη δική μας εποχή τέτοιο δαχτυλίδι αρραβώνων έχει φορέσει η Emily Ratajkowski, η Paris Hilton και η Ariana Grande.

#2 Πολύτιμη πέτρα σε οβάλ σχήμα

Οι πέτρες σε οβάλ σχήμα είναι super κομψές και διαχρονικές και ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Βλέπεις, ο τρόπος κοπής του διαμαντιού μπορεί να το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο – άρα πιο εντυπωσιακό- δημιουργώντας συγχρόνως την ψευδαίσθηση ότι και τα δάχτυλα είναι πιο λεπτά και μακριά. Τέλειο;

kourtney ring

Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Kourtney Kardashian

Η Kourtney Kardashian και η Hailey Bieber, πάντως, είπαν το πολυπόθητο «ναι» με ένα οβάλ μονόπετρο!

Wait! Στην gallery θα δεις άλλες τρεις super wow τάσεις στα δαχτυλίδια αρραβώνων το 2022!



Καλά στέφανα, girl!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 διάσημα ζευγάρια που επέλεξαν τον χειμώνα για να παντρευτούν και άφησαν εποχή

Βροχή στον γάμο σου; Απόλαυσέ το και βγάλε τις καλύτερες φωτογραφίες